22 April, 2015

My First Lehenga


Diamond Night 2015 was held last Saturday at Setia City Convention Centre (SCCC), Shah Alam.

This event diadakan untuk meraikan barisan pemimpin baru bagi pangkat Diamond Sales Manager (DSM), Double Diamond Manager (DDM) dan juga Car Fund Achiever.
CONGRATULATIONS to all new leaders!


Sebelum ini, I used to wear long dress when attending formal events.
My first time attending Diamond Night 2012 I was wearing black dress by Radzuan Radziwill, Diamond Night 2013 red dress by Radzuan Radziwill, and Diamond Night 2014 peach dress by Rizman Ruzaini.

Diamond Night 2015,
I want something different, nak cuba tukar mood, and kebetulan my cousin's wedding this coming May we all kena dress up ikut Bollywood Theme.

So, apa lagi..I decided to wear my first Lehenga!
Tempah khas untuk menutup perut ya, takde la pakai yang macam coli with skirt tu jer.




Sila abaikan kejakunan saya dengan macam-macam pose. Kasi can la kan, kahwin dulu takde pakai ni. So, ambik mood bila ada peluang pakai ala-ala Kajol, Rani, and jadi Naa Kapoor boleh? haha ;P


Here's my date for the night..but, he's not wearing his Kurta yet. Tunggu wedding early May nanti, we all satu family akan pakai. Both my sons, Danial and Danish will be wearing kurta too.



Here goes few shots from the event..with GLAMpreneurs..

CDM Naa Kamaruddin and CDM Shaliza, 
we go for International look kali ini, since kita nak buka pasaran global kan ;)
This is our version of Indian and Arabic look.
*actually kami tak plan pun, tapi tiba-tiba terjadi macam ni.. hehe 


With one of our Diamond, DSM Haikal or nama glamor Rawlins. Haikal pun dah ready nak ke Pakistan ni.




With these two gorgeous Diamonds here..
DSM Elya and DSM Warni.



With DSM Airin and her team..
semua pun cantik-cantik. Nama pun Premium Beautiful Consultants kan.


Then, kita masuk ke dewan..
Sebelum mula, all CDMs akan berarak naik ke pentas.
Me and Ija at our favorite spot, front row and sebelah emcees.


Selepas majlis bermula, apa lagi kan..serbu makanan!
Cuba tengok aksi sebenar meja CDM ni, macam semua kebulur sangat dah kan ;P


Alhamdulillah, the food was occay! Much better than previous year at MIECC. And the hall pun jauh lebih cantik, a very nice facility. Cuma kat sini, tak dapat nak muatkan lebih ramai diamonds to attend the dinner.Ticket sampai berebut-rebut and awal lagi dah sold out.


Habis makan, jom bangun ambil gambar again..and for those yang ambil award kali ini, mereka dah get ready beratur.


Me and my gorgeous business mentor,


GLAM 2015 Project Leads with GLAM Founder.
Through thick and thin, ups and downs, here we are!
Semoga kami sama-sama dapat bawa GLAM untuk bangkit sebagai satu kumpulan yang lebih kuat, lebih baik, dan lebih ramai berjaya bersama-sama, InshaaAllah!


GLAM Founders, CDM Razali and CDM Hanis.



This is the official group photo, credit to Ija..for this photo:


And, here goes more pictures with part of the team yang menunggu di luar dewan.

GLAM Lelaki!






Again, with Hanis..



With our GM, Mr. Teoh.
Sempat berborak, discussing on upcoming programs. He also emphasized our main target now is to penetrate new market outside Malaysia. Thank you Mr Teoh for the words of encouragements and support you gave us.




During the event,
 SAHAJIDAH HAI-O Marketing just launched our new logo too. After our rebranding end of last year, here comes the new logo.


We are more than ready to conquer the global market. We already established few stockists at Singapore, Brunei, Indonesia, soon in Thailand and few other ASEAN countries.

 This is the latest newspaper article, from Berita Harian. 


Alhamdulillah,
Naa sendiri pun dah genap 4 tahun berbisnes bersama Hai-O.

I started as Premium Beautiful Agent, with the help and guidance from mentors and team, I am now managing my own business network all over Malaysia.




Besides being a Business Coach or mentor, 
I am still selling Premium Beautiful corset and Set Kurus Bajet (our new HOT selling products) too. Basically apa yang Sahajidah Hai-O ada, semua Naa pakai, consume dan juga jual.

Siapa kata, CDM tak buat selling and duduk goyang kaki?
Business concept tu tak betul ya. 
Nak berjaya, kita dulu as leader kerja lebih kuat dan berikan komitmen lebih daripada anak-anak buah.


Dah lebih setahun juga, 
my hubby, Ashraf Naserudin already resigned from his 8-5pm Job. He's running business with me and also a Unit Trust advisor.


Kami berdua memang lebih suka bekerja ikut masa sendiri, rather than working office hours. So, impian kami tercapai sekarang, dan lebih mudah juga nak uruskan hal keluarga.



Semuanya bukanlah mudah untuk kami buat keputusan, but tanpa keberanian dan pengorbanan sementara, tak akan datang perubahan yang lebih baik.

Thank you again bee, for being the best partner ever and I love you.



To all friends out there, 
if you're ready to Change,
to be able to work from home and still generating solid monthly income like me and husband, 
CALL us NOW!






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...