Come & Join Me


How Do I Start? 

Just whatsapp to Naa's personal
number 012-2844960

Or simply πŸ‘‡πŸ»
>> Click here <<

Then kita akan set a date, meet up dan Naa akan share macamana nak mulakan business. Dengar dahulu and decide kemudian. Tiada paksaan ok. 


Do I Need To Sell Products? 

YES
Inikan bisnes @ perniagaan. Of course akan ada belian dan jualan😍

Don't worry product kita semuanya high quality dan highly in demand di pasaran Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei dan banyak lagi negara.

Just let people around you know, dan InshaAllah pasti ada customer membeli.


Saya Tak Reti? Jangan Risau!

Naa akan ajar dan consult macamana nak buat dan besarkan sale melalui online dan offline. 
For my team akan ada weekly online coaching, weekly class training and life-time F2F coaching sampai lah anda berjaya InshaAllah. 
Bestnya! Tak Sabar Nak Mula? Macamana? 

Hanya dengan Daftar Ahli RM47, anda dah boleh membeli product berkualiti tinggi pada harga ahli yang sangat jimat. Paling best as member dah qualify untuk bermacam keistimewaan such as: 
  • Bonus RM5000/month
  • Europe Free Trips 2x setahun
  • Car Fund RM1500/month
  • Monthly Sales Rewards - branded handbags, watch, pens, phones
  • And many more
Let's meet, and Naa akan cerita kan semua yang akan anda dapat in detail. 


Apa Perbezaan Bisnes Ini Dengan Bisnes Lain? 

Seronoknya bisnes ini, sambil berniaga sambil membina empayar niaga.
Every Thing We Do, We Do In Team
Sales bersama team, free trips bersama team dan shopping pun bersama team. 


Bisnes Ini Ada Payslip? 

Ada!
Setiap bulan pun ada payslip dan setiap tahun kita akan dapat EA form. This is a legit business. Malaysia's local company berusia hampir 30 tahun dan listed di Main Board Bursa Malaysia since 1997. Currently company ke-92 terbaik dunia. 

So don't worry. Our payslip sah and laku untuk buat sebarang loan kereta, loan rumah and sebagai nya.


Boleh Tak If Saya Nak Buat Secara Part Time? 

Boleh sangat.
Mula - mula ni buat part time je. Sampai lah income bisnes dah dapat puluhan ribu sebulan.
Waktu itu dah boleh consider untuk terus buat secara part time atau Pilih untuk buat full time macam Naa.



Boleh share Pengalaman Naa? 

Naa sudah berniaga since 2011 and sudahpun melancong ke lebih 15 buah negara secara Percuma.
Paling seronok is tak pernah sekali pun company missed bagi bonus setiap bulan.

Dari income bisnes ini lah Naa habis bayar rumah in 1 year, beli kereta idaman (BMW 320i) from autobavaria and savings. If Naa yang tak pernah ada satu pun pengalaman bisnes pun boleh buat. Apatah lagi korang yang jauh lebih baik and lebih hebat. Jom! 


I am here to share a great
business opportunity that can
totally change your life !



Whatsapp my number 012-2844960

Or simply πŸ‘‡πŸ»
>> Click here <<


Come & Join Me Now
Love, Naa Kamaruddin



Like Me on Facebook

Follow @naakamaruddin on Instagram