28 April, 2015

Brunch with my Triple-M darlings

Siapa setuju, bila dah bekerja, dah berkeluarga..
makin lama makin susah nak berkumpul dengan kawan sekolah or kawan universiti. 
Kadang-kadang duduk dekat jer, tapi masing-masing ada program sendiri.
Luckily, we have social media to connect us, and whatsapp group to communicate. Walaupun tak sama, but we feel a lot closer jugak that way.


But, kali ni we proceed with our get together, having brunch at Marmalade. They are all my good friends from zaman UTP, Tronoh. Zaman gila-gila dulu.
Walaupun tak dapat spend more time, since semua pun ada  another plan after lunch, we really had FUN. 

Thank you girls! HUGS HUGS..



Masa awal sampai, before having brunch..sesi jual tudung dulu by our tokey tudung, Farah Najwa

Sorry dear, nak juga share gambar ni, memang curlast buat tutorial terus  ;P




Semua yang datang pun terus grab those beautiful shawls from @zeitoun_galleria . Do follow her at instagram ok ladies! 

I bought Naila satin shawl, the blue one with batik printing, sama macam farah pakai masa datang. Terus jatuh cinta, masa tengok, sebab tu terus grab. Affordable price too! 

This is me, wearing it, few days after beli:



Ok next, tengok instant shawl ni plak. Manoq was our model. Katanya, nak cari yang mudah pakai bila attend kenduri.


Ok done with tudung, kita proceed makan!
Kebulur dah kot, asik tengok tudung



The food looks yummy yummy kan? Tapi big portion jugak for me. Separuh jer habis makan. But i love the sweet potato! 
Yerka sweet potato yang kuning ni? Hahaa..betul la kot kan


Ini, anak-anak yang join mommies on that day 

Manoq's and zuly's little heroes..


Zuly's little girl! She's sooo pretty kan! 


Eima with little Omar, pretty aunty and handsome boy



Aunties and Omar bonding time pulak. Aunty Shahida dah tengah promote gambar her baby girl maryam to omar dah ni .. Adoii, booking calon menantu.
"Omar suka tak yamyam comel ni?"



Aww, geram geram dengan babies!
Tapi tak dapat nak kumpulkan semua this time.

Next time, we can plan small gathering with all hubbies and kids plak occay. Maybe we should go for picnic or overnight somewhere kan. Lagi boleh spend  more time.
Before that, we go for aktiviti manjakan diri for mommies dulu. Can't wait!

Thank you for the wonderful 13 years of friendship darlings..
from Triple-G Ha'ah to Triple-M Ha-ah Dang!


May this friendship lasts forever and ever!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...