17 April, 2018

Meet Naa and Fazura in Sabah!

Haaa, bunyi nya macam curlassst sangat kan?
Percaya ker tak, Naa akan muncul bersama Fazura di Sabah
this weekend tau πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»


Naa-Kamaruddin-Fazura-Shom-Infinence


Another 2 big events coming up this weekend..

On Saturday 20.04.2018..
Naa akan attend Sm/Ssm Awards Sabah, untuk meraikan business partners yang berjaya mencapai Sale RM20,000 dan RM60,000. 
During this event, our princess @ our SHOM Ambassador Miss Fazura 
will be joining us too, delivering her motivational speech and launching our Latest Infinence Fashion Range! 

infinence-shoes-handbags-shom-fazura-naa-kamaruddin

Mesti ramai tak sabar nak jumpa Fazura dan nak bergambar sama kan? 
So, don’t miss this opportunity! 

Actually, Naa akan berada di Sabah for 4 days, 
from Friday (20.04) until Monday (23.04)...
Jika ada yang free, jom kita kupi kupi, sambil sembang bisnes. 
Naa memang sedang mencari more new agents from Sabah
to be part of my team! 
Now, we have variety of products to market and a very flexible plan for you to start a business. Semuanya semakin mudah dan senang dengan adanya Bizumer (our new online shopping mall)
So, if you are interested to know more, 
nak sembang-sembang dulu pun boleh baaa.. 
call or whatsapp Naa at +60122844960 πŸ‘ŒπŸ» 

cdm-naa-kamaruddin-sabah-business-coach-premiumbeautiful


Sebenarnya, Naa bukan datang seorang kalini ke Sabah. 
Tapi, Naa datang bersama barisan MMG Top Leaders! 
Kami akan adakan satu Seminar Bisnes Khas untuk warga Sabah dan Sarawak pada hari Ahad, 22 April 2018, jam 8pagi-1tghri. 

Come and Join Us Now!

mmg-borneo-sabah-sarawak-seminar-bisnes-usahawan-naa-kamaruddin


This Seminar is open to all, with minimal fees..
cuma perlu daftarkan nama melalui Naa sahaja.
Contact me for more details πŸ‘πŸ»

+60122844960



16 April, 2018

INFINENCE - Gaya Koleksi Raya 2018


Majlis pelancaran koleksi Infinence telah berlangsung baru-baru ni pada 13 April di Gaya Koleksi Raya 2018, Publika-Kuala Lumpur. 
I'm glad to be part of this event ;)

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018

Kalini, SHOM menampilkan koleksi terbaru Infinence handbags and shoes dan juga pelancaran khas koleksi baju raya dan hijab Infinence rekaan exclusive Rizman Ruzaini.







Semua rekaan sangat-sangat cantik! 
Everyone yang hadir excited sangat and tak sabar nak shopping raya!
The best thing about this is 
"You earn back money while shopping with Infinence"
πŸ‘πŸ» Untung sangat tau!


Watch this video below, and take a look at our latest
Infinence Collection 2018..


All these Infinence Collection anda boleh dapatkan dari Naa OKπŸ‘ŒπŸΌπŸ˜˜ 

Direct Call/whatsapp Naa di nombor
+60122844960 

...


Here's some pictures of Naa and friends at GKR2018,
supporting Infinence!

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018-sha-khalid
with my date..sha khalid

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018-shom-infinence

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018-shom-infinence
muka sis memang sentiasa garang dan serious..tapi sis tak makan orang tau ;P


08 January, 2018

Happy New Year 2018!

new-year-2018-naa-kamaruddin-lion

Happy New Year everyone!!!
May this year brings us more luck, happiness, success, barakah, and semua yang best-best InshaaAllah πŸ˜˜πŸ‘πŸ»

Apa pun, syukur Alhamdulillah, kita semua masih bernafas, masih dipanjangkan usia sehingga ke tahun ini .

And as usual, sebelum awal tahun datang lagi..kita dah mula semak balik, recap balik, apa yang kita dah buat, apa yang kita dah achieve, apa yang cita-cita belum tercapai lagi. Then, it's time for us to make a new list for 2018 Goals! Betul kan??😁 

Siapa yang dah biasa buat Dream Board sebelum ni? 
Haaa, Naa sebenarnya ada plan nak share few tips on how to make your own dream board. Tapi, ya ampunnn...busy yakmatt! Haha...kalah perdana menteri dah ni busy bila akhir tahun, dan awal tahun. Tambah pulak New Projects keep on coming. Semua projek business la kan..seperti biasa. 

But, i believe ramai jugak dah tahu kan, apa itu dream board, and some of you maybe dah biasa buat jugak dan lagi hebat and creativeπŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ» So, congrats to those yang dah siapkan dream board for 2018! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Nanti, InshaaAllah..ada kesempatan, Naa akan share my dream board dengan korang semua jugak cay! Sabarrr....

Memang 2018 ni, macam-macam lagi nak achieve and nak siapkan. May Allah ease everything, kerana sesungguhnya kita tak ada daya, tak ada upaya, dan tak ada kekuatan. Semuanya dari Allah kan. Jadi, bila dah pasang impian, dah set new goals, dah tahu cara atau jalan nak merealisasikan impian..jangan lupa paling penting, mintak padaNYA. Keep on DOA πŸ˜ŒπŸ™πŸΌ

Occay lah, sampai sini jer nak cakap. 
So, sebelum terlupa, Naa nak ucap 
ALL THE BEST TO EVERYONE for 2018 & Have a great year! 

Lots and lots of lovesss....
❤️Naa Kamaruddin❤️


12 December, 2017

MMG MEGA SALE!!!

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin


It's 12.12 today and it's time for 
MMG MEGA SALE 
πŸ“£πŸ“£πŸ“£

As promised, selepas 4 hari countdown.. 
*for those yang setia follow Naa on instagram already aware

..here's some items on Big Promotion! 
Naa nak bagi harga runtuh giler-giler ni untuk korang 😘

Check it out....
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

 Promo No.1
#marinehomespa

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin-marine-essence-home-spa

you can choose the above set
or 
below set

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin-marine-essence-bodywash-shampoo



Promo No.2
#setdietsihat

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin-set-diet-sihat-min-kaffe-garlic-tablet


Promo No.3
#eziseries

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin-eziseries-eziclean-eziproject-set-cuci


Promo No. 4
#bbpluscollagen

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin-bbplus-collagen



Promo No.5
#premiumbeautiful

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin-premium-beautiful-corset-PB-promosi-murah-jimat-bengkung-pantang



Promo No. 6
#lapiktilamBVSM

MMG-mega-sale-naa-kamaruddin-lapik-tilam-bvsm-biovelocitysleepmate-murah-jimat-promosi


Fuhhhh....
banyaknya yang JIMATT!!!
Semua pun nak grab kan 😁

Haa, tak apa..
anything nak tahu lebih, 
nak lebih jimat,
nak extra special gift 🎁 ?
..
terus LAJU-LAJU whatsapp/telegram/sms/call NAA! 

Happing πŸ›’ Shopping to all
Lots and lots of loveee....

09 October, 2017

Ada Apa Dengan Min Kaffe ?



Sana-sini Min Kaffe...
Merata-rata bercerita pasal kopi garam buluh ni! 

Ada apa dengan Min Kaffe ni? 
Apa yang meletop sangat dengan kopi ni? 
Best sangat ker? 

Haaaa...sebagai peminat tegar Min Kaffe since 2013, 
meh Naa share sikit pasal Min Kaffe ni ;)

Kalau siapa yang kenal Naa, semua tahu yang i'm addicted to ☕️ coffee. 
Memang jenis yang yang tak boleh hidup without coffee lah and kalau dulu penggemar tegar Nescafe jugak. Tapi sejak berjinak dengan Min Kaffe, Naa terus stop minum kopi-kopi lain. 


Now, Min Kaffe is my No.1 choice❗️ 

Macam mana Naa boleh bertukar kepada Min Kaffe 
and terus memilih Min Kaffe as my no.1 choice ni? 

Ada banyak sebabnya...tapi apa sebab utamanya ialah:

SEBAB NAK KURUS! 
SEBAB NAK MAINTAIN BODY SHAPE! 
SEBAB NAK ELAK KENCING MANIS! 

kopi-kurus-min-kaffe-naa-kamaruddin

How come Min Kaffe boleh bantu penggemar kopi maintain body shape? 

1 sachet Min Kaffe = hanya 56kcal sahaja❗️

Minum Min Kaffe juga akan bantu lawaskan proses 'membuang'

Jadi, inilah the best choice untuk jaga badan. 

min-kaffe-kopi-sedap-sihat-kurus-naa-kamaruddin


What makes Min Kaffe unique?

✔️ Tanpa Gula
✔️ Tanpa bahan pengawet
✔️ Bebas dari kolesterol
✔️ Mengandungi Garam Buluh yang sangat tinggi dengan khasiat, tinggi dengan kandungan Mineral (terutamanya Magnesium), dan mampu menyahtoksin
✔️ Kopi yang tidak berasid
✔️ Diperbuat dari Kopi Robusta yang terpilih, berkualiti tinggi. 

Kat sini, 
Naa ringkaskan penerangan tentang Min Kaffe in a picture;

min-kaffe-kelebihan-keunikan-naa-kamaruddin

Siapa yang sesuai dan digalakkan 
untuk amal Min Kaffe ni? πŸ’πŸ» 

min-kaffe-kopi-garam-buluh-sihat-naa-kamaruddin


Now, korang dah nampak kan..
Min Kaffe ni, kopi garam buluh yang sangat unik
 dan banyak kelebihan πŸ‘πŸ»

Kat sini, Naa kongsikan sekali beberapa 
Testimoni Pengguna Min Kaffe...


















Okei, rasa cukup takat tu jer Naa share. Sebenarnya banyak lagi testimoni, tapi tak terbaca pulak korang kan πŸ˜‚ 

Senang cerita..korang kena cuba sendiri dulu minum Min Kaffe ni. Bila dah rasa, confirm nak lagi dan lagi dan terus melekat❗️

min-kaffe-moments-coffee-lover-naa-kamaruddin

Macam mana nak dapatkan Min Kaffe ni? 
*pastikan korang beli yang ORIGINAL dari pengedar sah*

Korang boleh follow 
instagram @min.kaffe
and do check out latest promotion!

atau 

boleh direct whatsapp Naa jer
πŸ“²+60122844960 

Khas untuk my blog reader, 
Naa akan bagi discount best punya, just don't forget to mention this
promocode: "SayaSukaSangatMinKaffeNaa"






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...