09 September, 2018

KONGSI Manfaat..KONGSI Rezeki..BVSM!


Makin HOT πŸ”₯sungguh pelapik tilam BVSM ni‼️

Sana-sini pakat bercerita asbab BVSM bantu ramai
dapat tidur lena πŸ› dan kesihatan lebih baikπŸ‘πŸ»











Sana-sini pakat grab Pakej Combo BVSM πŸ›


Ehh, yang dok tengok ajer selama ni pun, dah mula merisik-risik nak tahu jugak la kan 🧐Apa Special nyer BVSM ni ⁉️

Now ni, makin ramai pakat ambil peluang berkongsi manfaat produk dan kongsi peluang mula bisnes bersama MMG Flexi planπŸ‘πŸ»



Ada yang lagi menarik jugakk tauu! 
Melalui produk BVSM ni juga anda dapat peluang melancong percuma ke KUNMING‼️✈️



Berminat nak tahu lebih, boleh whatsapp Naa terus yer, click jer sini
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

SIHAT DAPAT! 
INCOME DAPAT! 
MELANCONG PERCUMA DAPAT! 
🀩🀩🀩 

30 August, 2018

MERDEKA MALAYSIA SALE IS BACK!


Tanggal 31.08.2018, genaplah 61 tahun Negara kita Malaysia mencapai Kemerdekaan! 

Alhamdulillah, syukur kita dilahirkan sebagai anak yang merdeka dan sewajarnya kita berterima kasih kepada bapa-bapa perjuangan kemerdekaan kita yang terdahulu. Sebagai tanda syukur kita, let’s do our part as a good Malaysian untuk sama-sama mengekalkan keharmonian, kesejahteraan, dan seterusnya memperkukuhkna lagi tahap ekonomi negara kita yang tercinta ini. Macamana tu?? Untuk kita-kita ni, yang bukanlah pemilik industri juta-juta..cukup dengan kita mulakan dengan perkukuhkan ekonomi keluarga kita dahulu. Setuju? πŸ˜πŸ‘πŸ» 

Naa ni bukanlah patriotik sentiasa, dan bukanlah pemyumbang kepada perkembangan ekonomi yang besar pun, tapi kita cubalah dengan cara kita, ikut kemampuan kita. 

Okei lah, done berceloteh..Naa sebenarnya nak share dan nak offer special promo untuk beberapa Hot Products ni...boleh check mana yang korang berkenan tau πŸ˜πŸ‘ŒπŸ» 






Untuk detail pasal product bagi yang belum pernah cuba, jangan segan whatsapp Naa jer terus dengan click link bawah ni
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

16 August, 2018

Jelajah Berpuluh Negara PERCUMA Kerana Premium Beautiful


Kerana Premium Beautiful, berjaya jelajah berpuluh negara selama 13 tahun, tanpa putus dan secara PERCUMA‼️
...kalini sampai ke puncak Mount Titlis,SwitzerlandπŸ‡¨πŸ‡­

Ya Allah, siapa sangka..beliau yang mana seorang bekas guru lepasan maktab yang berbelas tahun, kini dah lebih 13 tahun berbisnes di platform yang sama, tanpa berganjak walau seinci pun! 
Jatuh bangun itu adat dalam kehidupan, namun selepas 13 tahun, banyak pencapaian luar biasa yang beliau dah raih. Walaupun asalnya orang biasa-biasa sahaja, gaya pun biasa-biasa sahaja, tapi kecekalan dan istiqomah yang membawa beliau pergi jauh dan masih bertahan teguh sehingga harini πŸ’ͺ🏻 Beliau lah, MMG Top Leader yang kami sangat sayang dan hormat, CDM Hjh Hamisah Alias😘❤️❤️❤️ 

Walaupun menurut beliau, dia lah orang yang susah nak diyakini untuk pakai Premium Beautiful dulu, dan sangat berdegil mengatakan TIDAK kepada biznes ini, tapi dalam masa 1 hari PB 5 set habis terjual dengan hanya berkongsi tunjuk hasil pakai dengan kawan-kawan sekolah. Tapi itu pun, beliau masih belum yakin untuk nak dapat income bulanan berterusan. Tapi, dengan adanya mentor yang bantu, dan beliau pun cuba usaha, beliau semakin nampak jalan dan percaya ada rezeki lebih di sini.

Hebat tak hebat, suaminya CDM Hj Badrol Hisham dulu yang resigned kerja 24jam, sebelum beliau letak jawatan sebagai guru sekolah waktu tahun pertama bisnes. Macam tu lah yakinnya suami pada platform bisnes ni yang mampu ubah nasib dan tambah rezeki seisi keluarga πŸ‘πŸ» 



Memang syok, memang seronok kita tengok orang yang dah lebih berjaya dari kita ni. Tapi sebelum nak ikut berjaya seperti mereka, kena lah tahu apa yang mereka buat, macamana mereka usahakan sampai dapat capai impian satu persatu, dan bila dah tahu, kenalah Follow rapat-rapat ikut buat sama-sama πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 

Kat sini, Naa nak kongsi juga perkongsian ikhlas dari hati anak  pasangan CDM, iaitu bakal Diamond Syazuana Badrol yang dah pun ikut berbiznes bersama...
Naa baca jer caption Kak Yong ni, terus mengalir air mata, sebak serta merta. Sebab ramai antara kita sanggup usaha keras untuk bagi yang terbaik untuk keluarga, dan anak-anak adalah sumber kekuatan mak ayah. 

Sejuk hati ibunya yang membaca luahan hati anaknya ni kan..anak cukup faham dan anak jugalah yang lihat hasil transformasi kehidupan keluarga hasil rezeki melalui bisnes....

Dari masa tak ada untuk bersama suami isteri, dari masa tak ada untuk anak-anak, dari duit asyik tak cukup dan risaukan hutang sana-sini..hinggalah berlaku perubahan sedikit demi sedikit dan dapatkan kebebasan masa bekerja dan kebebasan kewangan.




Premium Beautiful ni, memang satu-satu produk yang luar biasa hebat. Momeng power tau! 


Premium Beautiful is my 1st loveπŸ’— yang buat Naa jatuh cinta dengan hasil pakai konsisten kat badan, dan dengan peluang bisnes bersama PB lah yang bawak Naa pergi melancong merata tempat jugak bersama suami, Ashraf Naserudin✈️




Ok, dah panjang pulak bercerita ni. Tapi Naa nak bagitahu memang hebat produk PB corset ni dan menawarkan peluang bisnes luar biasa jika kita usahakan dgn cara yang betul dan berterusan πŸ˜˜πŸ‘πŸ»

Kepada yang tengah berfikir-fikir nak buat apa, nak cuba buat sesuatu, dan nak tambah pendapatan bulanan..jom follow Naa bersama #businessStyleMMG melalui #projekRM1000sehari 😁 
Kami di MMG, ada pilihan MMG FLEXI PLAN untuk anda bermula, dan pilihan produk pun ada pelbagai. Nak daftar member pun #RM47ajer sekarang. Dah mula, kami share lebih detail lagi apa yang boleh dapat, dan apa cara nak dapat! 

Nak sembang lebih, jangan segan -segan whatsapp Naa terus tau 
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

17 April, 2018

Meet Naa and Fazura in Sabah!

Haaa, bunyi nya macam curlassst sangat kan?
Percaya ker tak, Naa akan muncul bersama Fazura di Sabah
this weekend tau πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»


Naa-Kamaruddin-Fazura-Shom-Infinence


Another 2 big events coming up this weekend..

On Saturday 20.04.2018..
Naa akan attend Sm/Ssm Awards Sabah, untuk meraikan business partners yang berjaya mencapai Sale RM20,000 dan RM60,000. 
During this event, our princess @ our SHOM Ambassador Miss Fazura 
will be joining us too, delivering her motivational speech and launching our Latest Infinence Fashion Range! 

infinence-shoes-handbags-shom-fazura-naa-kamaruddin

Mesti ramai tak sabar nak jumpa Fazura dan nak bergambar sama kan? 
So, don’t miss this opportunity! 

Actually, Naa akan berada di Sabah for 4 days, 
from Friday (20.04) until Monday (23.04)...
Jika ada yang free, jom kita kupi kupi, sambil sembang bisnes. 
Naa memang sedang mencari more new agents from Sabah
to be part of my team! 
Now, we have variety of products to market and a very flexible plan for you to start a business. Semuanya semakin mudah dan senang dengan adanya Bizumer (our new online shopping mall)
So, if you are interested to know more, 
nak sembang-sembang dulu pun boleh baaa.. 
call or whatsapp Naa at +60122844960 πŸ‘ŒπŸ» 

cdm-naa-kamaruddin-sabah-business-coach-premiumbeautiful


Sebenarnya, Naa bukan datang seorang kalini ke Sabah. 
Tapi, Naa datang bersama barisan MMG Top Leaders! 
Kami akan adakan satu Seminar Bisnes Khas untuk warga Sabah dan Sarawak pada hari Ahad, 22 April 2018, jam 8pagi-1tghri. 

Come and Join Us Now!

mmg-borneo-sabah-sarawak-seminar-bisnes-usahawan-naa-kamaruddin


This Seminar is open to all, with minimal fees..
cuma perlu daftarkan nama melalui Naa sahaja.
Contact me for more details πŸ‘πŸ»

+60122844960



16 April, 2018

INFINENCE - Gaya Koleksi Raya 2018


Majlis pelancaran koleksi Infinence telah berlangsung baru-baru ni pada 13 April di Gaya Koleksi Raya 2018, Publika-Kuala Lumpur. 
I'm glad to be part of this event ;)

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018

Kalini, SHOM menampilkan koleksi terbaru Infinence handbags and shoes dan juga pelancaran khas koleksi baju raya dan hijab Infinence rekaan exclusive Rizman Ruzaini.







Semua rekaan sangat-sangat cantik! 
Everyone yang hadir excited sangat and tak sabar nak shopping raya!
The best thing about this is 
"You earn back money while shopping with Infinence"
πŸ‘πŸ» Untung sangat tau!


Watch this video below, and take a look at our latest
Infinence Collection 2018..


All these Infinence Collection anda boleh dapatkan dari Naa OKπŸ‘ŒπŸΌπŸ˜˜ 

Direct Call/whatsapp Naa di nombor
+60122844960 

...


Here's some pictures of Naa and friends at GKR2018,
supporting Infinence!

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018-sha-khalid
with my date..sha khalid

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018-shom-infinence

naa-kamaruddin-gaya-koleksi-raya-2018-shom-infinence
muka sis memang sentiasa garang dan serious..tapi sis tak makan orang tau ;P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...