Something about PB that EXCITES ME!

October 01, 2019


Bila posing dengan Premium Beautiful, muka dah berminyak pun..anggap jer diri masih ‘beautiful’ πŸ₯°

Lain macam feel bila setiap kali cerita pasal PB and posing dengan PB ni❗️
Bukan apa, sebab ni lah produk yang buka hati Naa untuk mula berjinak dengan business back in  2011

And bermula dari diri sendiri pakai, 
beratus-ratus orang Naa pakaikan PB corset ni.
Bermula dari Puluh Ribu Sale pertama, kepada Ratus Ribu Sale, kepada Juta-Juta Sale! 
Tapi bukanlah buat sorang-sorang, tapi bermula dari kita seorang..kita beramai-ramai buat secara teamworkπŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­ 

Dengan hasil bisnes PB lah jugak, yang bawak Naa + hubby melancong percuma lebih 15 kali dah sepanjang 8 tahun kami bisnes

Ramai jugak yang sentiasa tanya soalan sama berulang kali pada Naa..
“Ada lagi ker orang nak beli PB ni?”
“Ok lagi ker bisnes PB ni?”

Naa biasanya senyum ajer dulu πŸ˜„
Jawapnya simple...
Kalau dah tak ada demand, confirm company dah stop production awal-awal lagi. 
Dan kalau bisnes PB ni tak ok, kenapa ramai PB agents dok angkut paperbag putih ni dan asyik fitting PB clients sana-sini.

So, kalau ada rasa-rasa nak tahu lebih pasal peluang bisnes bersama PB ni..jangan segan-segan tanya Naa okeiπŸ‘ŒπŸ»πŸ˜
whatsapp : 60122844960

Naa senyum habis manis dah ni dlm gambar ni untuk tambat hati korang ❤️ 
Ingat PB, Ingat Naa tau!
Premium Beautiful Expert *since 2011


Pssst, nak bagitahu satu benda best lagi ni..
NOW kita ada NEW product under PB range
πŸ‘‡πŸ»

Introducing...
PB 360 Therapants! 




Sebelum korang excited! 
Naa lagi excited nak try pakai sendiri dulu 😘
 ..sebab teruja dengar Testimoni from beberapa orang yang dah mula pakai awal. 

It comes with Korea FIR Nano-Dot & 13 Magnetic Crystals (yang diletakkan dekat 13 Acupoints) 
*It is SAFE & No Side Effects

Ok, sabar yerrr...
Naa akan share more details later. And if korang berminat nak  tahu cepat, kindly whatsapp NaaπŸ“²012-2844960




You Might Also Like

0 comments

Like Me on Facebook

Follow @naakamaruddin on Instagram