27 August, 2019

Premium Beautiful Merdeka SALE!

Dah lama rasa tak confident dengan badan sendiri? 

Dah lama rasa sakit-sakit pinggang and belakang? 

Dah lama tersiksa nak butang baju and zip seluar? 

Dah lama sakit hati bila orang tegur dah berapa bulan pregnant? 


Jom sarung PB corset and feel the difference 😘👍🏻 



NOW, kita ada Special Merdeka PROMO❗️🇲🇾 

Feel free to contact Naa for Free PB Fitting & Consultation, whatsapp jer ke nombor ni 📲

+60122844960 



Sempena Merdeka SALE,

Naa offer harga runtuh untuk Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance! 


Selain tu, untuk pelanggan terawal, 

Naa akan bagi Specil FREE gift 🎁 from Melbourne 🇦🇺 



So, apa tunggu lagi..

Jom masuk bilik magic dengan Naa and transform your body 💃



To those yang planning dapatkan PB corset untuk pakai waktu berpantang selepas bersalin pun boleh jer dapatkan set sekarang dengan harga promosi.

 Bab ukuran, dan size jangan risau. 

Korang boleh jer terus purchase now waktu masih pregnant. Nanti lepas bersalin, Naa akan ambil ukuran semula, and kita fitting semula PB untuk pastikan korang dapat the right size with perfect fit InshaaAllah 👌🏻 

No worries ok mommies!



Actually ramai juga yang dah ada PB full set, sama ada boleh pakai lagi all 3 pieces, atau ada juga yang dah rosak, dan ada yang dah ketat or longgar...

So now, korang ada pilihan untuk nak ambil long bra or waist nipper or long girdle secara berasingan mengikut set promo 👌🏻

Ada juga yang dah biasa pakai PB classic (black) kan? Now boleh lah merasa pakai PB elegance (silver) pulak. Sebab harga memang sangat-sangat murah compared to our normal selling price. 


So kat bawah ni, Naa share antara pilihan Set Promo...










*you can still mix & match between PB Classic and PB Elegance too! 

Just let me know your preference, nanti Naa akan consult and quote you the best price 👍🏻



Let’s bring out the Beauty & Confidence in you ❤️


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...