29 October, 2018

Do What Makes You Happy! 😁


Rule no.1 : Do more of what makes you happy 😁👍🏻

Pada asalnya, Naa tak suka bisnes, Naa tak suka bercakap, Naa tak suka belajar 🙈

BUT what makes me HAPPY? 

1. Naa suka benda cantik-cantik! 

Kalau boleh nak pakai tudung cantik, baju cantik, handbag cantik, kasut cantik..semua pun lah nak cantik! 




2. Naa nak melancong satu dunia! 

Semua orang ada impian nak melancong, tapi bajet yang selalu tak cukup. Melancong ni memang sangat-sangat best, kita dapat lihat negara orang, budaya orang, merasa makanan derang, dan pengalaman setiap negara tu memang berbeza-beza. Semua pun ada kenangan manis tak boleh lupa 😘







3. Naa minat giler kereta BMW dari kecik-kecik dulu lagi! 
Tapi bila dah grad, dah masuk kerja as engineer..impian tu nampak macam payah jer nak jadi kenyataan. Iyerlah, dengan kos kehidupan bulan-bulan, gaji cukup untuk makan jer. Nak shopping apa pun terhad. Tapi, bermulanya bisnes..semakin nampak peluang untuk realisasikan impian 




4. Naa nak belikan dan sediakan macam-macam yang best untuk anak-anak! Nak anak-anak happy ♥️ 








5. Naa nak ada kemampuan bagi duit pada parents, nak bagi khidmat jasa pada mereka sebaik mungkin. 







6. Naa nak kami suami isteri juga kerja bebas ikut masa sendiri, dan mampu cipta income mengikut kemahuan diri dan usaha sendiri.





Alhamdulillah, Naa memang happy dengan apa yang Naa buat now! 
Banyak impian sebelum ni dah tercapai, tapi banyak lagi cita-cita belum tercapai. Jadi, perlu kuatkan lagi usaha berterusan 💪🏻

And...Naa akan lagi bertambah happy bila tengok lebih ramai rakan kongsi, my business proteges juga berjaya  bersama-sama mengubah kualiti hidup yang lebih baik 😘👍🏻





Jom sama-sama kita buat apa yang jadikan kita HAPPY❗️

#businessStyleMMG
#projekRM1000sehari

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...