09 June, 2017

Infinence x RR Stellina Hijab Tutorial by Naa


Asssalamualaikum and Hi everyone!!!
Special kali ni, Naa nak share tutorial for
Infinence x Rizman Ruzaini STELLINA Hijab

Walaupun abang designer kita Mr Rizman himself dah pun buat hijab tutorial untuk semua koleksinya, tapi masih ramai yang mintak Naa buat, kira my own version pulak.
So untuk tak menghampakan, here goes my Hijab tutorial for Stellina...
 (*ayat tak boleh blahh kan...macam retis layan peminat sangat, hahaha ;P )





For this video, 
I'm wearing STELLINA HIJAB - SHOCKING PINK

Ini memang my No.1 choice untuk Infinence x RR Stellina. Kira, color pink ni wajib ada in my wardrobe la. Yang lain-lain pun Naa suka jugak, especially Emerald Green, Deep Purple and..semua la! haha..

Kat gambar bawah ni, 
sayang-sayang semua boleh jamu mata dulu tengok-tengok apa pilihan colors yang ada....



Belum sampai sebulan our new Designer Hijab Collection dah beribu pieces terjual tau!

Haaaa...kat stockist asyik out of stock jer, especially design dan color yang jadi rebutan ramai. 

Tapi jangan risau, InshaaAllah sentiada datang lagi new stock. Cuma, jangan tunggu lama-lama lagi, terus pilih apa color u'oll nak, and place order dengan Naa sekarang!

+60122844960


* for other hijab tutorials...just click the link below


" Infinence x RR Essential Plus Hijab Tutorial by Naa "

" Infinence x RR Essential Hijab Tutorial by Naa "


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...