19 May, 2017

INFINENCE x RIZMAN RUZAINI Hijab Collection

infinence-rizman-ruzaini-hijab-naa-kamaruddin 

It is now here❗️ 

Introducing our new premium brand, very first Infinence fashion series that will sure to make waves in the fashion arena especially in the Muslim wear industry - and it's none other than our very own Designer Hijab series designed by renowned Malaysian fashion designers Rizman Ruzaini exclusively for Sahajidah Hai-O
...
You won't be able to find these hijabs anywhere but in SHOM,
Jadi, boleh terus order melalui Naa 😁👌🏻


Kita ada 3 jenis design berbeza..
 hijab Essential basic 
hijab Essential +
hijab Stellina
For each designs, kita ada 6 pilihan warna yang menarik! 

So here goes, our designs for first Raya Collection..

 
infinence-rizman-ruzaini-hijab-essential-basic-naa-kamaruddin


infinence-rizman-ruzaini-hijab-essential-plus-naa-kamaruddin


 infinence-rizman-ruzaini-hijab-stellina-naa-kamaruddin 


Haaa, rambang mata jugak bila nak pilih color apa yang nak 😁 kan? kan? 

Tak apa, nak untung lebih..boleh join member dan beli pada harga ahli jer sis! 
Bila sis pakai jer, confirm semua orang keliling pulak terliur nak beli jugak. 
Haa, itulah peluang sis jual pada kawan-kawan, sedara-mara atau abang-abang yang nak hadiahkan pada isteri atau nak hadiahkan pada mak-mak Raya ni.
Dari setiap tudung terjual, UNTUNG dapat + BONUS pun dapat kat sis tau! 

Jadi, boleh la sis tambah lagi collection diri sendiri untuk pakai banyak-banyak warna 😘 Cik Abang pun confirm tak bising dah, 
sebab sis bukan beli ajer, sis ambil peluang buat duit lebih sekali. 


infinence-rizman-ruzaini-hijab-tudung-raya-naa-kamaruddin 

So, apa tunggu lagi?? Grab cepat-cepat tauu!! 
Kalau dah habis color and design yang sis nak, ada pulak yang gigit jari pulak nanti 😬 


NAK order.. nak tanya lebih, 
boleh terus whatsapp Naa yer 
 📲+60122844960 

 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...