18 June, 2017

Agent tudung Rizman Ruzaini Jana Income sehingga RM10,000 sebulan!


Tup..tap..tup..tap...
dah sampai pun kita ke 23 Ramadhan harini.
Sekejap jer kan masa berlalu. Dalam kesibukan kita buat persiapan Raya, malam-malam 10 hari terakhir ini jugalah kita nak rebut pahala berganda kan. 

Bagi yang berniaga macam Naa sendiri, segala urusan bisnes pun nak settle sebelum balik kampung beraya. Alhamdulillah...rezeki Ramadhan memang cukup luar biasa. Bulan yang penuh rahmat dan keberkatan InshaaAllah. 
Sebenarnya, sejak dari awal Naa berbiznes dulu lagi, memang rezeki Ramadhan memang luar biasa. 
Bukan sahaja dari segi jualan, tapi time ni jugalah dipertemukan rakan-rakan baru yang nak ikut Naa, mulakan biznes.

Tahun 2017
nak tahu tak apa yang luar biasa hebat sambutan??

Apa lagi...tudung RR yang sangat HOT! 
Introducing the 1st collection of Infinence x Rizman Ruzaini Designer Hijab 😉

infinencexrizmanruzaini-essential-stellina-designer-hijab-agent-tudung-RR-naa-kamaruddin 

infinencexrizmanruzaini-essential-stellina-designer-hijab-agent-tudung-RR-naa-kamaruddin 

Nak ikutkan, pilihan tudung di pasaran luar sana memang tersangat banyak. Range harga pun ada banyak, mula dari serendah RM10 hinggalah cecah ribuan ringgit sehelai pun ada. 

Kenapa agaknya, semua sibuk jual tudung? 
Semua nak keluarkan tudung jenama sendiri. 
Dah tu siapa nak beli? Hhahaha 😆 ...itulah, yang selalu kita terfikir kan? 

Sebenarnya, bukan soal boleh atau tak boleh keluarkan jenama sendiri. 
Tapi, banyak benda perlu study dulu sebelum buat.
Antaranya, dari segi design, material, production, modal, logistik, pengiraan untung rugi, 
pengurusan kewangan, iklan pemasaran, bagaimana nak tarik peminat, bagaimana nak dapatkan trust dari pengguna untuk beli produk kita, sistem agent, 
dan..... macam-macam lagilah! 
Apa yang bakal berlaku kalau tak habis jual, 
apa akan jadi pada longgokan stock? 
Design tudung pulak perlu ikut trend yang sentiasa berubah-ubah. 

Pening ke peningg??? 
Kalau Naa, memang confirm PENING!! 

Haaa...jadi kat sini Naa share, 
kenapa Naa pilih untuk jadi #agenttudungRR ni 
.
.
.
Ada 5 perkara penting perlu study untuk jual tudung

1. Pilih tudung yang BERKUALITI
Bukan yang murah, tapi HARGA BERPATUTAN dengan kualiti dan brand (jenama). 

Kualiti jahitan, material tudung RR ni memamg sangat best. Kain tak panas, kain jatuh terletak cantik, dan untuk design mewah dengan Lace dan batu swarovski pun memang super high quality. 
Pilihan tudung instant dan juga semi instant sememangnya sangat sesuai dan dapat permintaan tinggi. Sebabnya mudah pakai, mudah sarung, mudah nak gayakan. Bukaan kain tudung RR ni juga besar dan labuh, jadi boleh disesuaikan ikut keselesaan masing-masing. Nak pakai dengan gaya konservatif atau stylo..dua-dua pun boleh 😉

2. Pilih tudung dengan jenama yang sudah ada TRUST (established brand).

Contohnya tudung Infinence x RR ni, membawa jenama pereka fesyen terkenal iaitu Rizman Ruzaini. Siapa tak kenal RR kan. Kita selalu tengok artis-artis yang pakai sebelum ini, dan golongan yang kaya-raya. Jadi, kat sini tarikan jenama RR sudah dah ada. Tak payah kita susah-susah nak fikirkan iklan promosi yang mahal-mahal untuk market kan jenama tudung. 

3. Modal RENDAH, and flexible. Kenapa tak perlu tinggi? Naa terangkan secara mudah ya..

- Jenama tudung fashion designer terkenal, biasanya confirm lah cecah ribuan ringgit sehelai biasanya. Tengok sahajalah pada packaging yang exclusive, tambah dengan rekaan RR Brooch yang diberi secara percuma. 
Tapi, dengan bantuan company, mereka sudah buat tempahan secara 'bulk', dalam quantity yang sangat banyak, jadi kos pengeluaran dapat dikurangkan sehingga kita boleh jual pada harga mampu milik untuk semua 👍🏻

- Naa, sebagai salah seorang pengedar sah, 
yang mana juga seorang pemborong..Naa tak perlu beli simpan stock banyak untuk berniaga tudung RR ni. 
Cukup a few different sample, sambil pakai sendiri jer. 
Bila client order, Naa terus ambil new stock dari Stokis. 
Jadi, Stokis lah yang sediakan kemudahan simpanan stok untuk kami, pengedar-pengedar sah tudung RR. Senang kan? Dan tak akan berlaku masalah stok di tangan tak habis jual. ZERO RISK kat sini! 

4. Ramai juga suka jadi agent jual tudung jenama orang lain kan? Apa yang u'olls dapat? Of course lah harga borong, dan juga dapat UNTUNG RUNCIT. 
...
Tapi, tau tak??? 
Dengan jadi agent tudung RR,
Naa bukan jer dapat beli pada harga borong. Tapi, Naa dapat untung runcit 20% dan dapat pulak lagi BONUS dari company 41%. 
BEST kann? Yang baru nak mula, pun ada peluang nak dapat macam ni tau. 

5. SISTEM AGENT! Haa, baru-baru ni Naa dapat dengar dari seorang peniaga tudung. Mengikut kebiasaan, dalam sebulan paling tinggi dia berjaya jual 40 tudung. Tapi untungnya dalam RM30 sehelai sahaja. Takde bonus-bonus lain dah tau. So total sebulan yang waktu paling tinggi jualan, dia dapat RM1200. Tapi dengan usaha keras.
...
Berbeza dengan cara Naa dan rakan-rakan bisnes buat, 
kami ada satu sistem agent yang sudah terbukti berjaya.
Kami bukan hanya menjual sorang-sorang. 
Tapi kami menjual melalui kumpulan, melalui sistem agent yang terbukti berkesan. 
Dalam sebulan, boleh mencecah jualan 100 ke 1000 helai tudung. 
BONUS dari syarikat pula boleh dapat ribuan ringgit, 
itu belum masuk untung runcit yang kita dapat dari setiap jualan. 

WOWW sangat kan? 

agent-tudung-RR-infinencexRR-rizman-ruzaini-peluang-bisnes 

Okei lah, rasanya dari 5 points yang Naa highlight kat atas pun dah cukup menunjukkan betapa untung dan best nyer jadi agent tudung RR yang tengah meletop ni! 
Dan inilah sebabnya kenapa Naa beria-ia sangat nak SHARE dengan sayang-sayang semua tentang PELUANG BESAR buat duit extra dengan RR designer hijab. 

 

Naa juga boleh share..
bagaimana cara nak PAKAI FREE jer tudung Rizman Ruzaini ni 😉

 

Berminat nak tahu, nak jadi #agenttudungRR
Laju-laju contact terus Naa kat nombor ni ya...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...