24 July, 2015

Kenangan Pagi Syawal Kami di Kelate


raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful

Sebelum terlewat, 
Naa and family nak ucapkan kepada semua

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
&
Maaf Zahir Batin

To all my blog readers tersayang, 
kepada rakan-rakan, dan juga saudara-mara yang dekat atau jauh, harap dapat maafkan segala salah dan silap kami sekeluarga.
#kosongkosong :)


Tahun ini, 
kami #kelikkelate untuk berhari raya selama seminggu.
To those yang follow Naa di instagram dan facebook mungkin dah tengok few updates and photos from my phone.

So, for this post Naa nak share official RAYA photos from camera on Raya Day 1!

Starting with my anak teruna, 
Danial Ar-Rayyan di pagi Raya

raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful

Kita selfie dulu while waiting for the official camera

raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful

raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful


Now, we're ready!
Four of us with Umitok

raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful



Four of us,
AZMINA.ASHRAF.DANIAL.DANISH


raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful

raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful
Add caption

Mommy and sons ;)
They are both my racun dan penawar.
Sentiasa buat mommy hot jer dengan ragam derang, but bila tak jumpa rasa rindu amat sangat.
I LOVE YOU boys!


Add caption


Me and 'mini me' ? Adik Danish Yusuf.
Sangat susah nak pujuk dia pakai songkok, only melekat sekejap atas kepala dia bila daddy yang pakaikan.

raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful

ok, ni behind the scene punya shoot..haha ;P
taken by Danial.



raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful
Mommy, Daddy and Adik..

Tak lengkap pagi 1 Syawal, 
tanpa scene bersalam-salaman and minta maaf dari family. So ini antara salam betul-betul + lakonan ;P


raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-premium-beautiful

raya-kelate-naa-kamaruddin-2015-danialarrayyan-danishyusuf

Bila turn abang nak salam mommy, si adik dah merengek nak mintak dukung pulak. Sampai last sekali, dia dah tarik jer tudung mommy..huwaaaa



Sampai situ sahaja scene salam, then kami ambil gambar dengan family Mak Long dan Teh.
My umi, dan 2 adik-adik memang tinggal berjran satu kawasan di Pondok Lama, Tanah Merah.
Kalau kelik kelate, Danial paling seronok sampai taknak balik rumah umitok. Asik main ulang alik dari rumah Maklong ke rumah Teh.

So, ini gambar kami 3 keluarga di Tanah Merah :)




With the girls..
4 orang maks, 4 anak daras ;)
Bagi yang tak tahu, my mom anak sulung, and Naa cucu sulung. All my cousins ni berbeza agak jauh juga umur dari Naa. Yang kecik-kecik semua Danial panggil kakak ajer, padahal pangkat makcik dia.


Bila Hari Raya lah baru ada kesempatan nak bergambar ramai-ramai macam ni. 
Alhamdulillah, thank you Allah for this beautiful family I have.

Ada ramai lagi juga family members yang tak berkesempatan ambil gambar masa 1st day raya. Masa 3rd day Raya, sebenarnya kami ada buat Jamuan Raya, gulai kambing. Tapi gambar semua ambil using iphone sahaja. Will share more later on my next post In Shaa Allah :)

Hope semua pun having a wonderful Hari Raya with beloved family members di kampung masing-masing. 
Semoga kita semua akan berjumpa lagi dengan Ramadhan dan Syawal 2016, Amin. 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...