02 August, 2015

Happy Birthday to me!

I am now 31 years old, Alhamdulillah. 

Syukur sangat kerana masih diberi peluang bernafas, 
masih diberi peluang untuk perbaiki diri lagi. 
Now, all I want is to become a better muslimah, better wife, better mom, better daughter, better sister, better friend, better follower and better leader too In Syaa Allah. 
May all my wishes, goals and targets berjaya direalisasikan semuanya, Amin :)

This year, i was not feeling well on my birthday, 
due to bad cough/asthma. So, apa activity, rest jer kat rumah and memang takde mood. 
But,waking up in the morning with kisses from beloved hubbee and sons, more than enough. 
They insisted to cook me a special breakfast, but I chose to sleep, sebab tak larat.

I received a lot of warm wishes from friends, family, and kenalan online. Thank you sangat semua, for the wishes and also DOA. LOVE YOU all, so much. 

On my Special Day kali ni, I made this special collage with thank you note, khas buat Umi dan Abah tersayang. 



Tanpa both of them, I won't be here today. 
Terima Kasih abah, Terima Kasih umi. 
Naa doakan abah dan umi masing-masing bahagia sentiasa , diberikan kesihatan yang terbaik, dipanjangkan umur dan juga sentiasa dimurahkan rezeki yang baik. 
I LOVE YOU BOTH SO MUCH! 

Some of you mungkin tak berapa kenal Naa, 
my parents are no longer living together. Apa pun, kami redha dengan ketentuanNya, and apa yang Naa harapkan kasih sayang antara kami satu keluarga tetap kekal sampai bila-bila, and  Naa sentiasa harapkan all my kids dapat kenal rapat and sayangkan Umitok dan Tokbah derang jugak. 

Now, Naa share gambar-gambar lama masa kecil dulu..

Yang ni memang masa baby sangat lagi, 
and being a girl siap dah pakai gelang emas. Itu yang buat Naa teringin nak ada baby girl nanti, and boleh pakaikan gelang, rantai and all accessories. Ala-ala anak che'ta tu, tapi takde la sebesar dia punya, hehe. 



Ok, yang ni dah besar sikit. 
Masa kecik-kecik Naa ni sentiasa atas dukung makcik-makcik. Sebabnya, Cucu sulung in family and sangat dimanjakan. 


Ini kenangan dengan Poksu, dekat tebing sungai kelantan, and jauh belakang sana, boleh nampak jambatan keretapi lama. Rumah nenek Naa memang sebelah Tebing sungai Kusial Bharu ni. 



Muka masa kecik mmg bambam, bulat ke empat segi ni. Haha..


Ini, kenangan dengan pakmuda, atau Naa panggil Do. 


Masa dulu, Naa memang jadi bahan buli bapak sedara yang jarak umur 3 dan 5 tahun sahaja. Main khemah selimut pun sama-sama. 


This one, ayu berbaju kurung gitu. 
This picture was taken at KL, rumah arwah Makyah, my favorite aunty yang baru sahaja meninggal bulan puasa yang lepas. Al-Fatihah buat Makyah.. 



Ok, setakat ini sahaja throwback kali ini. 
Semoga dengan bertambahnya usia kali ini, I will become wiser too dan makin berjaya dan bantu lebih ramai orang berjaya juga :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...