31 May, 2015

PB WONDERS DAY 2015

After few  months projek Geng Diet GLAM dijalankan,
kami berjaya kumpul tonnes of testimonials.
Now for the first time in history we will bring you the
PB  Wonders Day!


In previous post,
Naa ada share tentang gabungan beberapa jenis makanan/minuman tambahan untuk kesihatan dalam SATU SET lengkap, yang kami namakan SET KURUS BAJET (SKB). 

SET KURUS BAJET, bukan sahaja bertindak sebagai makanan tambahan untuk kesihatan tetapi juga dapat membantu proses detox, cleansing dan yang paling best sekali is menurunkan berat badan. 

Dengan pemakaian set Premium Beautiful yang lengkap,
pengambilan set kurus bajet, amalan diet seimbang, senaman ringan, 
dan paling penting sekali moral support from Geng Diet GLAM, 
the result memang sangat ketara dan terbukti berkesan.
Ia juga SELAMAT diamalkan tanpa kesan sampingan. 

Below are few of testimonial, dari hashtag instagram #pbwonders dan #setkurusbajet. 
These are not the latest updates and were taken beberapa bulan sebelum ini:


Up to this date,
our Top 12 still mengalami penurunan berat badan,
ada few yang dahpun capai bentuk badan dan berat badan idaman. 

CONGRATS to all Geng Diet GLAM!

We're all getting more and more excited
and tak sabar nak tengok the final outcome and find out siapa TOP 3!

Earlier today,
We did a special photoshoot of Top 12 Geng Diet GLAM
for our new Flyer and testimonials booklet.

This is me and Ija as organizer dan selaku AJK,
ambil peluang bergambar bersama 8 orang peserta dari 
Top 12 Geng Diet GLAM.

You all berbeza sangat dari dulu.
Just keep on doing what you do now,
maintain your healthy lifestyle, dan teruskan usaha capai target occay darlings.
DON'T STOP! You CAN do it!

To All, 
Bagi yang berminat dan nak tahu
sejauh mana transformasi peserta
GENG DIET GLAM 1st batch. 
ACT NOW! Contact any GLAMPreneurs.

On this day
You will see them LIVE, 
Boleh dengar perkongsian mereka
tentang perjalanan menurunkan berat badan,
semua cabaran yang diatasi,
dan paling penting nak belajar TIPS NAK KURUS
secara sihat, mudah dan efektif..

COME AND MEET OUR
*TOP 12 at PB WONDERS DAY, this 13th JUNE, Saturday!
This event terbuka untuk semua, bukan untuk glampreneurs sahaja. 

Kami bawakan khas juga untuk semua,
speaker jemputan iaitu jurulatih/coach Farazul yang akan berkongsi tips exercise yang mudah.
Anda boleh amalkan hanya dari rumah
untuk membantu proses penurunan berat badan
to keep your body fit and healthy.

Coach Farazul is the one yang train
some of our Geng Diet GLAM participants.



Selalu tak korang rasa
dah buat macam-macam senaman, 
dah makan macam-macam supplements, diet food itu ini,
tapi.. still berat tak turun, badan gemuk macam tu jugak.
Ada tu, bukan makin kurus tapi makin berisi,
Frustration! Stress!

So apa kata now ni,
ambil peluang belajar dari yang berpengalaman
dan yang dah melalui transformasi dari gemuk ke kurus
dan dari comel gebu kepada fit and slim. 

Dengan turunnya berat badan juga akan membantu kaum wanita yang sedang berusaha untuk dapatkan anak.
Ideal weight will help you to stabilise the hormone level
and increase the chances to conceive. 

This 4 hours event
for SURE takkan mengecewakan anda yang datang,


*kita akan ber 'ZUMBA' for 15 minit
yang akan dilead by Rawlins




*Meal will be provided
and specially prepared by Healthy Lunch Box
(IG: @healthy.lunchbox)
Food ni bukan sahaja sedap but also
to promote healthy eating habit.



*BERPELUANG memenangi
HADIAH CABUTAN BERTUAH!


*Grand Prize Winner akan membawa pulang
1 set of Premium Beautiful Elegance 💕
bernilai RM3000


WOW WOW and WOW sangat!! 
So, why wait? 

Jangan lepaskan peluang ini and JOM ramai-ramai
kita datang dan meriahkan PB Wonders Day 2015!
* We also provide Free Consultation and Free PB Fitting kepada yang berminat.



I have Few more seats left, 
BOOK your tickets with me TODAY!

😄


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...