20 June, 2015

PB Wonders Day 2015, the Testimonial Day!


For the very first time, 
GLAM brings you PB WONDERS DAY 2015!

This event was held on 13th June, organized by GLAM 2015 Project Team. 
It was planned about 6 months earlier, together with projek #gengdietGLAM. 

PB Wonders Day merupakan Hari perkongsian testimonial dari Top 12 Geng Diet GLAM.
Dengan hasil pemakaian Premium Beautiful corset + pengamalan Set Kurus Bajet + pemakanan diet sihat + light exercise daily, ramai antara mereka berjaya mendapatakan hasil yang WOW dalam masa 3-6 bulan sahaja.
Paling tinggi, penurunan berat badan sehingga lebih 20Kg!


During the event on that day,
 semua dapat tengok sendiri secara live transformasi Top 12.
Mereka juga berkongsi pengalaman dan tips bagaimana berjaya menurunkan berat badan dalam masa yang singkat bersama geng diet GLAM.


Gambar kat atas, 9 orang dari our Top 12 Geng Diet GLAM. 
Dah bergaya ala-ala Dewi Remaja gitu :) curlast!

Apa yang jelas, bila makin slim, bukan sahaja dari bentuk badan fizikal berubah, malah confident level pun bertambah dan paling penting badan lebih sihat dari dalam.
Muka semua pun ceria jer and nampak makin muda.


Kitorang committee members pun nak juga posing sama masuk video ok! Kasi can selepas berpenat lelah nak jayakan this event.


Our Registration counter on that day. Color theme, black and pink on that day.


Ini pula, trophy for TOP 3 PB Wonders and the Grand Prize for Lucky Draw, the Premium Beautiful Elegance!



The dessert table! Semua pun kami dapat sponsor.
Ada cupcakes comel comel, cookies and yummy brownies from these Instagram profile owners:
@iesamri @cakemistry @lennyzam_enterprise @aziecakedessert


and this is me, early morning before the event started..
feeling nervous and excited at the same time.


with hubby, Ashraf Naserudin.




with my girls, from Beautiful Circles Group and wakil Top 12 from our team, Effa Mohsin! Congratulations dear ;) 
So proud of you, lost 10 kgs in few months sahaja. Paling ketara, inch loss! 



Our event started at 11am. We had special guests from JTX Team and of course Asst.GM Sahajidah Hai-O, Mr Tham.




We had 15 minutes zumba as warm up session. Semua memang enjoy sangat, and sporting. Berpeluh peluh la jugak kan for 15 minutes, ada 3 lagu.


This one pulak, special slot by Fitness Coach Farazul.
Macam-macam tips nak exercise yang coach ajar, mudah untuk buat kat rumah jer.




Semangat abang-abang 'sado' kat belakang buat regangan otot. hehe..

Kita ada special tips kurus and also product review oleh pakar Premium Beautiful dan Set Kurus Bajet juga.

During break, we provided Free Consultation. Ramai ambil peluang nak tanya pelbagai soalan from fitness coach yang we all jemput. Ada yang nak sign up untuk join our Geng Diet GLAM 2nd Batch and join Bootcamp bersama Coach Farazul.



Then, highlight of the day,
sesi perkongsian testimonial Top 12 and pengumuman untuk Top 3 Winners!

Yeayyy...




Perbezaan Saiz Seluar, Dulu dan KINI!
Wowww sangat kan.



CDM Shaliza and me, CDM Naa sebagai GLAM 2015 Project Leads,
mengumumkan pemenang Top 3 Geng Diet GLAM 1st batch!



Our 2nd Runner UP
Hanizul Hashim dengan 20% weight loss, 
from 85kg to 68kg.


1st Runner UP,
Faeza Zainudin with 23% weight loss, 
from 95kg to 73kg.



and the WINNER, 
Nur Hazwani Ameen, with 24% total weight loss, 
from 80kg to 61kg.

Unfortunately, on that day Wani tak dapat hadir sebab a night before the event she was admitted to hospital due to dengue. But, kami tetap bagi trophy and hadiah pada Wani for all the hardwork and effort selama bersama gengdietGLAM. Dia antara yang betul-betul komited nak kuruskan badan.

Apa yang kagum sangat, walaupun Wani berpakaian menutup aurat sepenuhnya, namun dia tetap jaga penampilan diri dia.  Taknak la kan, sebab bertutup terus ada wanita tak jaga badan.
Lagipun kita mesti nak cantik dan fit untuk tatapan suami kita. :)

Great job Wanie and CONGRATS again!


Congratulations to all TOP 12!
Salute sangat dengan determination korang sepanjang program geng diet GLAM.

Next, kita nantikan Geng Diet GLAM 2nd Batch pula.



Last session yang ditunggu tunggu juga,
LUCKY DRAW!

Tahniah kepada semua yang bertuah ;)
We had more than 20 lucky winners!


and this is the GRAND PRIZE WINNER!
...uwaaaaaa, so jealous kot. 
TAHNIAH!


Thank you so much to our sponsors for lucky draw prizes, especially to our main sponsors, Sahajidah Hai-O and B31 Stockist.

Sebelum bersurai, last closing speech by me.



Tak lupa, again Naa nak ucap terima kasih tak terhingga kepada semua yang hadir. Thank you so much kepada semua AJK-AJK PB Wonders Day 2015!
You all memang happening, sporting and berdedikasi menjalankan tugas untuk sama-sama menjayakan our biggest event for this year!


THANK you GLAMpreneurs, husbands yang banyak membantu bergotong-royong. Alhamdulillah, great teamwork kali ini. Keep it up everyone!






We hope, everyone had a great time on that day, dapat banyak tips, nasihat yang berguna untuk kita sama-sama apply dalam kehidupan seharian.
Together we change for a better lifestyle In Shaa Allah, kepada kehidupan lebih sihat dan berkualiti.




See You Again Next Time,
at
PB WONDERS DAY 2016!





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...