27 April, 2012

My New Prada Saffiano Lux


YEAYYY...finally you're mine!!~

"PRADA Saffiano Lux Tote"

Naa memang dah lama aim for this 'baby P"...
and i am so in love with the RED color! 
memang nampak garang jer kan..but i like! ;)

Alhamdulillah, dengan income Premium Beautiful business,
dapat jugak merasa nak beli dengan hasil titik peluh sendiri,
BERBALOI as my self-reward!



 This is my 2nd designer handbag, after GUCCI.



Dari awal dapat dalam tangan until today..the smell of new leather is quite strong lagi. hehe..
pergi everywhere, orang akan tegur..bau kedai lagi ni ;P



Dah dapat beli untuk diri sendiri, 
untuk umi tersayang..tak dilupakan.
Last 25th April was actually her 54th birthday!

Happy birthday umi!~
Ini pilihan kami bersama..as her birthday present,
new handbag by BONIA ;) 




Next year, InsyaAllah..
boleh upgrade lagi hadiah best2 for the family!
Semoga rezeki kami dimurahkan sentiasa..amin... :)



4 comments:

  1. Yeayyy ain dah amek berkat bag ni kat class hrtu! teruja beb! InsyaAllah one day Ain pun nk pakai designer handbag mcm Naa gak! nk follow sebijik2 Naa! jgn pernah putus asa beri tjuk ajar n guide kat ain ye..tenkiu Naa darlingsss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, lepas ni..ain pon boleh merasa! ;)

      Delete
  2. fabulous pick! Did u bought it in kl? Mind to know how much naa, i'm contemplating to have one :)

    -ur silent reader, maya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi maya..thanks! ;) this one was a special delivery from Paris actually

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...