10 August, 2011

Jom Shopping for HARI RAYA!!!!!


First of all, ALHAMDULILLAH.....
Seperti dijanjikan-Nya..rezeki bulan Ramadhan juga berganda selari dgn pahala berganda untuk setiap amalan kita.

Hasil usaha bulan lepas dah terbayar dengan BONUS yg baru masuk. Syukur sgt, dapat income lebih before raya ni.
So, 1st thing 1st..before mall and jalan TAR sesak dengan umat manusia yang shopping after dpt gaji,
kitorang yang baru dpt bonus melalui business
pergi dgn tenang dulu untuk grab brg2 yang belum lengkap untuk Raya nanti ;)
Itu pon nampak ade gak org yg kerja, time office hour..curi2 tulang kuar shopping..isk isk iskk~ tak baik tau! 

So, here goes ..hasil tangkapan setakat semalam.
cuma ade a few things nak tambah later for me, n hubby. 
Danial punyer dah terlebih dari cukop ;P


Semua pon bnyk beli for danial jer n 1 handbag for Maktok ;)


For Anak teruna kesayangan mommy n daddy..new capal n sampin for Raya



New Pair of Shoes too for mommy's boy!


This handbag was specially bought for my mother inlaw..dah lama teringin nak hadiahkan something. Alhamdulillah, this year..tercapai jugak cita2. Next year, kitoranng belikan yang lagi upgraded version plak untuk mama cay ;)


Dah habis shopping..singgah tapau juadah untuk berbuka.
menu for that day..

Nasi Beriyani at Insaf (our favorite place with family )..and Murtabak ZamZam.

Alhamdulillah again..for all of these.
I never thought that i can be a businesswoman
and i never thought that i can contribute much for the family.
Im officially richer than hubby 
and
generate more income than hubby's..infact, DOUBLE!

Thank you Bee, for supporting me all the way~
Premium Beautiful memang semestinya boleh menjadikan kita seorang yang luar daripada biasa untuk ubah kehidupan.




2 comments:

  1. Yup, dah jumpaaaa ;) heheh..so excited. peri cari mase hari tgh hujan plak tuh. tapi redah jer la ;P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...