28 June, 2011

Hong Kong Disneyland with Hanis Haizi's group - Day 2


 Our 2nd day started at 8:30 am with breakfast buffet at the hotel..specially catered for our group, all HALAL food! 

 

While getting ready for our new adventure in Disneyland,
we're enjoying the morning sea-view from our room,
at level 39 ;)


 



At around 10 am, we arrived at HongKong Disneyland Resort! This is our first Disneyland yang kitorang pergi together.


For Hubby, he went to Florida Disneyworld before,
mase zaman die blajar kat US.
We're planning to go there for our next Family Vacation 
with Danial..InsyaAllah dengan rezeki buat business jugak ;)



Masuk jer Disneyland, all the ladies dah giler shopping inside all the Souvenirs Shop! Barang semua cantik2 and kalau boleh nak bawak balik berbakul bakul ;P 
While waiting for the ladies..the husbands dah tak larat berdiri..and inilah muke seposen derang..



After shopping..sambung camwhoring plak.
PICTURE MOMENTS with loved ones and friendss!!




 



 Between these 2..mane lagi comel? 
Minnie Naa...

or  Minnie Ashraf ??  hehe ;P

We really had a great time at Disneyland
and we're ready for our next stop..Harbour City!!~
semua dah tak sabar nak grab Handbags nihh..huhu
 

Sebab dah tak sabar nak tunggu the next day for shopping,
we decided to go to Harbor City by MTR.
time ni la jugak nak merasa naik MTR kan..





Sampai jer harbor city..semua cari guide map and begerak ikot kaki masing2. semua dah ade shopping list n dah target handbags dari awal! All the high end boutiques were there..LV,Chanel, Gucci, Prada, Miu Miu, Fendi,
and etc..rambang mata n jakun kejap! 



 After berjam jam berjalan non-stop, kaki semua dah mcm nak patah. Shopping punyer pasal! hadoii~ 
terikot-ikot "Mak" @ Hanis Haizi la ni.. penangan shopaholic!
At the end of the day..semua balik dgn paperbags penuh ditangan + kaki yg amat2 sakit + tapi hati yang puas ;)

 Night view at Harbour City pon sgt2 lawa!!~ 

 

for more pictures..check out the full album from my facebook!


..stay tuned for Day 3..Gala Dinner!! ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...