Kenangan CovEid @ RAYA PKP 2020

June 01, 2020

Alhamdulillah..walaupun Raya tahun ni adalah raya bersederhana bagi semua, tapi apa paling penting tetap dapat raya bersama keluarga tersayang kan πŸ’•

HAPPY EID MUBARAK ! 



Naa rasa, berita paling menggembirakan untuk semua sepanjang PKP, bila dengar jer dibenarkan beraya rumah keluarga. Cuma masih bersyarat, tak boleh lebih dari 20 orang satu rumah dan tak dibenarkan overnight. 

So ni gaya kami sekeluarga dengan tema Raya PKP
‘Social distancing’ la ni kiranya





Bila semua tak puas hati ada muka tak nampak kat belakang, kita posing la rapat-rapat pulak πŸ˜‚





Then turn kitorang posing with our small family πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘¦‍πŸ‘¦



Muka tak puas hati kat gambar tu jangan ditanya kenapa? Bukan senang nak pujuk semua bergambar elok-elok. Ada jer sorang-sorang buat perangai memasing as usual...



Kasi chance for mommy daddy pulak berdua..




This is one of the reason, diorang payah nak cooperate bila ajak bergambar 😫 bila dah dapat main game, mula tak ingat dunia dah la tu. Generasi main PubG



Rezeki kami tahun ni, walaupun langsung tak shopping raya, tapi rezeki dapat pakai baju baru jubah sedondon semuanyaπŸ˜™
Semua umi belikan dari Mekah masa pergi umrah sebelum covid melanda satu dunia. 

Thank you umi ❤️
Walaupun tak dapat balik raya, tapi umi sentiasa ada dalam ingatan and sentiasa dok tunggu keadaan covid reda and pihak berkuasa benarkan rentas negeri 










Sampai sini jer la kisah CovEid 2020 kami.
Actually kitorand ada record videos untuk compile as Lagi Raya la konon.. tapi sampai sudah belum siap compile lagi πŸ˜‚

Kalau dah siap, nanti Naa share ke Youtube! 
Don’t forget to subscribe to my channel ok




You Might Also Like

0 comments

Like Me on Facebook

Follow @naakamaruddin on Instagram