Siapa Sayang Suami, wajib baca ni!

October 22, 2019




“Suami mana tak sayang isteri uiii!”
πŸ˜†

Haa, itulah yang selalu kita dengar selama ni kan. And suami kita ni, sebenarnya anugerah pinjaman terbaik untuk kita, so always be grateful, syukur Alhamdulillah...

Ada sekali kawan lelaki pernah cakap dekat Naa...
“Percayalah, suami ni..kalau dia ada duit, apa sahaja dia sanggup habiskan untuk happy kan wife tau. Kalau ada banyak, banyaklah dia berhabis. Tapi waktu dia tak ada, janganlah mintak luar dari kemampuan dia”

Tapi memang betul pun, Naa sangat setuju! And kebanyakan suami, sentiasa letakkan 1st priority untuk wife dan anak-anak dulu. Biar dia tak cukup, biar dia asyik pakai baju, kasut, bag lama dah buruk sekalipun..tapi, dia akan pastikan family cukup makan 😒 

Alamak, tadi asal nak sharing benda happy jer, tiba-tiba Naa pulak touching masuk bab pengorbanan suami ni 😭 
Sebab apa sahaja Naa nak, selagi ada kemampuan mmg suami turutkan. Apa jua situasi jerit payah Naa lalui, dia turut sama bagi sokongan dan kami harung bersama

So, apa mesej Naa nak sampaikan and also a reminder to myself; 
“ Sayangilah suami kita, Hargailah suami kita sentiasa”

...kebiasaannya, asyik wife ajer mintak itu ini from husband. Apa kata, kalini..kita hadiahkan Something Special for suami πŸ’

Something Special ni, memang betul-betul special tauu! 
Kira jadikan suami kita ni antara lelaki terawal lah yang mula pakai barang baik ni! 
 Choose the best for the greatest husband! 

Kita bagi the Ultimate Protection yang diorang perlukan untuk jaga aset paling berharga diorang πŸ€— 

Introducing Infinence Men’s Radiation Protection Boxers - THE ULTIMATE PROTECTION FOR EVERY MANπŸ‘¨πŸ» 





Kenapa penting sangat Protection ni ❓

Sebab zaman serba moden ni, kesan radiation sangat berleluasa sekeliling kita..and untuk lelaki, mereka paling terdedah dengan Handphone yang selalu letak kat poket seluar. So, bahagian alat sulit paling banyak terkesan dengan EMF Radiation. 





When working with laptop pulak, sentiasa letak pulak on laps πŸ˜… 





Those technicians yang bekerja di pencawang letrik, server rooms, and labs adalah antara yang paling banyak terdedah kesan radiation.  



Tanpa sedar, itulah yang menyebabkan tahap kesihatan makin merosot, tahap performance lelaki dan tahap kesuburan semakin menurun. Kesan jangka masa panjang pula, boleh meningkatkan risiko penyakit seperti tumor dan lebih teruk, kanser. 







So, apa KELEBIHAN Infinence Men’s Radiation Protection Boxers ❓


How does it help to protect your man? 


1. Anti-EMF Radiation up to 99%


This Infinence Boxer menggunakan teknologi terkini, Silver Fiber yang mana perak bersaiz Nano dimasukkan ke dalam fabrik. Ia mampu menghalang kesan radiasi EMF sehingga 99% 





2. Anti-Bacterial & Anti-Odour


This Infinence Boxer juga mampu menghalang pembiakan bakteria sehingga 90%.

Fungsi silver (perak) seperti yang ramai dah tahu, adalah anti bakteria dan anti fungus. Ia juga menghalau bau. 

*memang client yang dah test, bagitahu boxer pakai 2-3 hari masih bau macam baru! 🀭 tapi jangan ikut orang yang test tu ya. Kalau boleh tetap basuh hari-hari la. Senang jer handwash manja-manja and sidai. InSyaaAllah cepat jer kering! 






3. Breathable, Soft, Quick Dry


This Infinence Boxer diperbuat dari premium quality MODAL Fiber yang secara semulajadi sangat lembut ada kulit, breathable and dries quickly.


Jadi, abang-abang jangan risau. Yang tak biasa pakai boxers pun should be ok, sebab kita jamin memang sangat selesa pakai, lembut, ringan, sejuk, and cepat kering bila berpeluh. 






4. Seamless 3D Design


This Infinence Boxer direka khas  dengan rekabentuk 3D tanpa kelim untuk memberikan keselesaan pada pemakai. 


3-layer U-Shape Design pada bahagian tengah pula memberikan keselesaan dan perlindungan terbaik pada alat sulit lelaki

Lapisan pertama: Modal Fiber

Lapisan kedua: Silver Fiber

Lapisan ketiga: Cool fabric






For more details on the product, Kindly whatsapp Naa at 

πŸ“²60122844960




..

#InfinenceBoxer

#AntiRadiationBoxer

#mensprotection

#silvershield

#protectyourman

#sayangsuami

#naakamaruddindotcom

You Might Also Like

0 comments

Like Me on Facebook

Follow @naakamaruddin on Instagram