09 August, 2019

Premium Beautiful Elegance MURAH!

9 AUGUST 2019 
FLASH SALE! 

😱PB Elegance Harga Runtuh❗️

Sempena Flash SALE hari ini sahaja💥 



 

Normal Price for 1 full set PB Elegance starts from RM2800, 

tapi harini..RM1760 Only❗️



So, HURRY UP ladies 💃💃💃 

Esok, harga kita kira lain dah!





 Bagi yang dah biasa pakai PB Classic (*black), 

mesti ada perasaan nak merasa pakai PB elegance jugak kan? 


Color pun lebih nampak exclusive, tambah pula gold embroidery pada lace sangat mewah and cantik jer mata memandang. 

Senang cerita, lagi nampak sexy lah bila pakai depan suami sendiri tu 😘 

And keistimewaan PB elegance ni, adalah pada fabric nya yang lebih lembut, selesa ibarat pakai silk dekat badan.

‘Pakai corset, tapi tak rasa macam pakai’


So, if you are looking for extra comfort, elegance, and sexy...

Choose Premium Beautiful Elegance! 


...


Untuk korang yang dah ada 1 full set Premium Beautiful Corset..hanya plan nak tambah extra pieces tertentu untuk gilir-gilir pakai, pun boleh! 👍🏻 


Kita ada beberapa pilihan COMBO JIMAT harini for PB Elegance untuk korang pilih mana  yang berkenan di hati ☺️ 









So, pilih jangan tak pilih u’olls! 

Memang Naa offer harga member ajer dah ni...

Untuk nak bagi chance korang sama-sama merasa apa yang Naa suka sangat dengan pemakaian Premium Beautiful ni! 

Cara mudah nak jaga badan 👍🏻 


Apa-apa nak tanya, boleh direct whatsapp Naa at 0122844960

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...