29 June, 2016

Premium Beautiful Promotion is Ending!


2 days left!!!

Especially to those yang sentiasa buat last minute preparation for 
Hari Raya, Wedding, Dinner Events, or even for Confinement Days..
please, please, please make sure that 
Premium Beautiful Corset is in your checklist too! 

Why??

Sebab WAJIB PAKAI PB lah.

Sekarang ni, semua dalam mood dah nak beraya. 
Mesti semua dah tak sabar nak pakai Baju Raya yang dah tempah atau ready-to-wear. 
Baju Raya confirm cantik dan meletup dah, cuma satu sahaja..pastikan bentuk badan kita terletak cantik waktu pakai baju raya nanti. Tak nak la ternampak lebihan lemak-lemak kat tempat tak sepatutnya.

Trust me, 
your whole look + make up + handbag + shoes will not be perfect without a good body shaper like Premium Beautiful. 



For mommies in Confinement pula, don't worry. 
Tetap boleh beraya dan bergaya dengan baju cantik-cantik juga, asalkan ada Premium Beautiful Corset. 

Talking throuh my own experience, 
you can just SAY NO to traditional bengkung yang tali berjela-jela panjang tu. 

Waktu nak pakai sahaja pun, dah memerlukan 2 orang tarik menarik tali untuk bagi ketat. 
Then selepas 2-3 hours pakai, bergerak situ sini, ulang alik toilet, bengkung akan mula rasa lari paksi, longgar, tak selesa, dan panas. 
At the end, tiada kesan pembentukan badan yang cantik pun selepas 44 hari berpantang. Such a waste of time and effort. 

So, tak perlu fikir panjang. 
Just choose Premium Beautiful Corset as your confinement buddy. You will not regret it, and you will see the result in no time. 
Totally worth it! 
Bukan sahaja dari segi shaping badan, nak kurus semata-mata, tetapi Pb corset bantu memulihkan kesihatan dalaman wanita. Pb juga bagi the best support for your body, hilangkan sakit pinggang, dan mudahkan pengalaman breastfeeding. 


Bila dah rasa, dah jadi pemakai PB tegar, 
confirm tak akan tinggal dah our second skin ni. 
Semua wanita nak CANTIK LUAR & CANTIK DALAM.

Premium Beautiful is designed;
70% for health,
30% for beauty,
and gives you 100% Confidence! 



Hurry up ladies!!!
Serlahkan Gaya Raya Anda 
with 
Premium Beautiful


GRAB OUR CASH REBATE PROMOTION NOW,
call or whatsapp Naa at +6012-2844960





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...