28 January, 2016

Safari Themed Birthday Party for Danish Yusuf


Our kids are growing really fast, and we are getting older day by day.
Sometimes, rasa macam baru sangat lagi.
but sedar tak sedar, on the last January 10th, my second son dah cukup umur 2 tahun.

Happy Birthday Danish Yusuf
Mommy, Daddy, Abang wishes you all the happiness in the world, we pray for your health, wealth and success.
We love you so much sayang..

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin



To celebrate his birthday,
we just want to keep it simple. It was last minute too, jadi tak ajak ramai, just buat kat rumah MakTok, and celebrate with our nieces and nephews sahaja.

We just want it to be meaningful and memorable for Danish, so Mommy picked a Safari Themed Party.
All decorations were D.I.Y project done by mommy and daddy. Bangun pagi-pagi, sanggup googled for all the animal pictures, printed them out, potong-potong and tampal atas recycled paper. Then, tebuk jer lubang with puncher, and sambungkan all the animal cards dengan tali.
Dah terhasil DIY birthday banner, just the way I imagined it.

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin


* Special thanks to hubby tersayang, sebab boleh layan her wife to do a last minute work, dengan gunting dan gam. Walaupun membebel sebab dah lewat, tetap tolong isteri kan bee? ;)




For the birthday cake, 
memang tak sempat tempah earlier.
But, I already surveyed, dekat Baskin Robbin's memang ada ice cream cake yang sesuai dengan tema safari.
So, here's the mini ice cream cake.

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin

Here's our birthday boy, tunggu masa jer nak serang his ice cream cake. Sambil posing, dia dah korek-korek cake kat tepi tu, haha..

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin

 For the next picture, satu usaha keras nak coordinate kanak-kanak masuk dalam picture frame.
Apa taknya, 2 orang paling kecik berebut kerusi birthday boy, abang kakak pula acting like budak dah besar, tak cool la nak pakai animal costume kat kepala. ;D
Seorang paling dewasa tu, Along derang yang sentiasa melayan karenah anak-anak buahnya. 

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin


Ok, yang ni ada extra mommy giraffe! 

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin

Thank you kakak, abang and semua yang ada.
Masa nyanyi punya video, already shared dekat my instagram. Do check it out!

Now, cake cutting, tiup lilin takde ya kali ni.

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin

DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin


Birthday boy, enjoying the cake. so yummy, the ice cream flavor was very berry strawberry.


DanishYusuf-2-safari-themed-birthday-party-naa-kamaruddin

Untuk menambah sugar intake, we also had delicious Donuts! My favorite will always be, oreo, nestum, and almond. 



For the main dish, Maktok masakkan Spaghetti Goreng and Chicken Drummets.
Thank you Maktok, the food was finger licking good ;)


Adik dah kepenatan and cranky, nak mimilk!


Malam tu, daddy bagi chance pada abang Danial and Kakak Icha to learn how to take photos using DSLR camera.
So, here goes hasil airtangan Danial, yang rasanya boleh diasah bakat ;)











Good Job Abang Danial! 
Nanti, mommy daddy belikan small camera for you to practise dulu ok. 


That's the end of my stories for Danish Yusuf's 2nd birthday.
Alhamdulillah, dapat juga celebrate with close family.

Following week, we all bawak anak-anak pergi short holiday dekat Port Dickson.Alang-alang Naa memang ada conference di Grand Lexis PD, so terus derang ikut sama. Cuma they all duduk dekat Avilion Admiral Cove. 

Later, will update my stories on CDM Conference 2016,
and my weekend getaway with family!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...