06 May, 2014

SUPERHEROES D.I.Y. Party!



YEAYYY..WE MADE IT!
01.05.2014

Check out our simple D.I.Y. decorations up there..
All the red and blue balloons, mommy and daddy yang bersusah payah tiup sendiri, ikat and gantung.
The superheroes flags, we bought it from Party Heaven, Taman Melawati.

The moment, Danial tengok jer dah tertampal dekat dinding rumah Maktok.. 
"waaa....yeayyy, yeayy, waaa...hahhahaha" sambil gelak.
Itulah gaya dia expressed his excitement agaknya.
Terus, tangan mommy yang sakit and penat meniup belon pun hilang :')


Superheroes Birthday Cake!
Dah namapun tempah last minute, so hanya dapat yang simple version without real fondant figurines.
Apa pun, thanks dear marina for the cake.


Our simple meal, untuk minum petang kami sekeluarga..
Thank you Mama, Makteh, Makcik, and Dak Farah yang tambah itu ini.


our birthday boy, tangan dah gatal-gatal nak usik superheroes kat keliling cake ;P


Danial with his cousins, Kakak Najwa, Abang Azad, Kakak Icha. Teman main and gaduh sama-sama. 


Our goodie bag for the kids..
we put in the mask, mini 'Lego', whistle tiup tiup, and glider.
**not in the picture, spiderman coloring and sticker book.



sebelum mula majlis, isi perut anak-anak dulu.
Danial's eating chicken nugget, while danish..mommy's milk ;P 
Sebab tu la, I was wearing my polka dots nursing cover..



Budak kecik ni pun taknak ketinggalan, Danish Yusuf was wearing his SUPERMAN baby romper too, siap ada cape okei! COMEL sangat anak mommy ni ;)


and here's our BIRTHDAY BOY, the SUPERMAN of the day!

(ramai bertanya, mana beli superman suit for abang Danial and romper for Danish, actually Naa beli di Movie World masa kami kat Gold Coast, Aussie haritu) 


Before semua sampai, 
let's take Family Photo dulu, keluarga SUPERMAN kami..




It's not easy to have a perfect family photo with kids ;P
Siapa ada anak- anak kecil akan faham. hehe..


Sebelum makan, kami mulakan dengan bacaan DOA.




Sebelum meja makan bersepah, kita ambil gambar dulu ramai-ramai sambil nyanyi happy birthday..


Muhammad Danial Ar-Rayyan,
You are 4 NOW!


Mommy, Daddy, Adik Danish and all of us LOVE you so much Danial.
Semoga membesar dengan sihat, sempurna, dan menjadi anak yang soleh, bijak, dan berbakti kepada agama InshaAllah..amin.



It was a last minute plan, to have this small celebration with close family. Memang agak kelam kabut nak urus itu ini. Biasalah, rancak dengan my business activities bila dah dekat closing pakej melancong. 
But, Alhamdulillah..all went well. Terima kasih kepada semua makcik, pakcik, kakak, abang, adik yang datang.

THANK YOU AGAIN EVERYONE.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...