08 May, 2014

Baby Danish Yusuf Kelik KELATE! ;)


Akhirnyaaaa... 

Dah 4 bulan lahir, barulah berkesempatan mommy and daddy bawak balik baby DANISH YUSUF ke kampung mommy, Tanah Merah Kelantan. 

                   

Abang Danial pun excited nok kelik kelate! Nak jumpa umitok nyaaa and of course tak sabar nak main la kan. Boleh enjoy suasana kampung. 

Alhamdulillah, after 6 hours journey..kami sampai dengan selamat :) 

Lega jugak bila Danish well behave along the journey walaupun first time berjalan jauh. First few hours, tidur nyenyak dalam car seat 

                                   

And ini abang danial, tidur kat seat depan



Both of them, dah sampai mentakab, pahang  baru jaga dari tidur. 

Along the journey tu.. sempat singgah beli jeruk yang dikirim orang kat tepi jalan ;) 

                                 


Around 9pm tadi, all of us safely arrived Bandar Tanah Merah. 

Semua kebulur, terus dinner. 2 pinggan for me, hubby 3 pinggan kot ;p ehhehe. Habis dinner, minum mineral coffee satu kewajipan untuk recharge energy! 

Then, korek peti ais umi, jumpa homemade jeruk pauh! Waaahhhh, memang the best la kan. 

                  


Makan sampai kenyang! ALHAMDULILLAH. 

So, that's it for today. Masa untuk tidur and rest. Esok misi nak makan nasi belauk pulok. So good night!! 

STAY TUNE FOR MORE UPDATES, 
LIVE FROM KELATE! 

Do follow my instagram @naakamaruddin
and follow my hashtag #naakamaruddin #kelikkelate


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...