16 August, 2018

Jelajah Berpuluh Negara PERCUMA Kerana Premium Beautiful


Kerana Premium Beautiful, berjaya jelajah berpuluh negara selama 13 tahun, tanpa putus dan secara PERCUMA‼️
...kalini sampai ke puncak Mount Titlis,SwitzerlandπŸ‡¨πŸ‡­

Ya Allah, siapa sangka..beliau yang mana seorang bekas guru lepasan maktab yang berbelas tahun, kini dah lebih 13 tahun berbisnes di platform yang sama, tanpa berganjak walau seinci pun! 
Jatuh bangun itu adat dalam kehidupan, namun selepas 13 tahun, banyak pencapaian luar biasa yang beliau dah raih. Walaupun asalnya orang biasa-biasa sahaja, gaya pun biasa-biasa sahaja, tapi kecekalan dan istiqomah yang membawa beliau pergi jauh dan masih bertahan teguh sehingga harini πŸ’ͺ🏻 Beliau lah, MMG Top Leader yang kami sangat sayang dan hormat, CDM Hjh Hamisah Alias😘❤️❤️❤️ 

Walaupun menurut beliau, dia lah orang yang susah nak diyakini untuk pakai Premium Beautiful dulu, dan sangat berdegil mengatakan TIDAK kepada biznes ini, tapi dalam masa 1 hari PB 5 set habis terjual dengan hanya berkongsi tunjuk hasil pakai dengan kawan-kawan sekolah. Tapi itu pun, beliau masih belum yakin untuk nak dapat income bulanan berterusan. Tapi, dengan adanya mentor yang bantu, dan beliau pun cuba usaha, beliau semakin nampak jalan dan percaya ada rezeki lebih di sini.

Hebat tak hebat, suaminya CDM Hj Badrol Hisham dulu yang resigned kerja 24jam, sebelum beliau letak jawatan sebagai guru sekolah waktu tahun pertama bisnes. Macam tu lah yakinnya suami pada platform bisnes ni yang mampu ubah nasib dan tambah rezeki seisi keluarga πŸ‘πŸ» 



Memang syok, memang seronok kita tengok orang yang dah lebih berjaya dari kita ni. Tapi sebelum nak ikut berjaya seperti mereka, kena lah tahu apa yang mereka buat, macamana mereka usahakan sampai dapat capai impian satu persatu, dan bila dah tahu, kenalah Follow rapat-rapat ikut buat sama-sama πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 

Kat sini, Naa nak kongsi juga perkongsian ikhlas dari hati anak  pasangan CDM, iaitu bakal Diamond Syazuana Badrol yang dah pun ikut berbiznes bersama...
Naa baca jer caption Kak Yong ni, terus mengalir air mata, sebak serta merta. Sebab ramai antara kita sanggup usaha keras untuk bagi yang terbaik untuk keluarga, dan anak-anak adalah sumber kekuatan mak ayah. 

Sejuk hati ibunya yang membaca luahan hati anaknya ni kan..anak cukup faham dan anak jugalah yang lihat hasil transformasi kehidupan keluarga hasil rezeki melalui bisnes....

Dari masa tak ada untuk bersama suami isteri, dari masa tak ada untuk anak-anak, dari duit asyik tak cukup dan risaukan hutang sana-sini..hinggalah berlaku perubahan sedikit demi sedikit dan dapatkan kebebasan masa bekerja dan kebebasan kewangan.




Premium Beautiful ni, memang satu-satu produk yang luar biasa hebat. Momeng power tau! 


Premium Beautiful is my 1st loveπŸ’— yang buat Naa jatuh cinta dengan hasil pakai konsisten kat badan, dan dengan peluang bisnes bersama PB lah yang bawak Naa pergi melancong merata tempat jugak bersama suami, Ashraf Naserudin✈️




Ok, dah panjang pulak bercerita ni. Tapi Naa nak bagitahu memang hebat produk PB corset ni dan menawarkan peluang bisnes luar biasa jika kita usahakan dgn cara yang betul dan berterusan πŸ˜˜πŸ‘πŸ»

Kepada yang tengah berfikir-fikir nak buat apa, nak cuba buat sesuatu, dan nak tambah pendapatan bulanan..jom follow Naa bersama #businessStyleMMG melalui #projekRM1000sehari 😁 
Kami di MMG, ada pilihan MMG FLEXI PLAN untuk anda bermula, dan pilihan produk pun ada pelbagai. Nak daftar member pun #RM47ajer sekarang. Dah mula, kami share lebih detail lagi apa yang boleh dapat, dan apa cara nak dapat! 

Nak sembang lebih, jangan segan -segan whatsapp Naa terus tau 
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...