08 January, 2018

Happy New Year 2018!

new-year-2018-naa-kamaruddin-lion

Happy New Year everyone!!!
May this year brings us more luck, happiness, success, barakah, and semua yang best-best InshaaAllah πŸ˜˜πŸ‘πŸ»

Apa pun, syukur Alhamdulillah, kita semua masih bernafas, masih dipanjangkan usia sehingga ke tahun ini .

And as usual, sebelum awal tahun datang lagi..kita dah mula semak balik, recap balik, apa yang kita dah buat, apa yang kita dah achieve, apa yang cita-cita belum tercapai lagi. Then, it's time for us to make a new list for 2018 Goals! Betul kan??😁 

Siapa yang dah biasa buat Dream Board sebelum ni? 
Haaa, Naa sebenarnya ada plan nak share few tips on how to make your own dream board. Tapi, ya ampunnn...busy yakmatt! Haha...kalah perdana menteri dah ni busy bila akhir tahun, dan awal tahun. Tambah pulak New Projects keep on coming. Semua projek business la kan..seperti biasa. 

But, i believe ramai jugak dah tahu kan, apa itu dream board, and some of you maybe dah biasa buat jugak dan lagi hebat and creativeπŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ» So, congrats to those yang dah siapkan dream board for 2018! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Nanti, InshaaAllah..ada kesempatan, Naa akan share my dream board dengan korang semua jugak cay! Sabarrr....

Memang 2018 ni, macam-macam lagi nak achieve and nak siapkan. May Allah ease everything, kerana sesungguhnya kita tak ada daya, tak ada upaya, dan tak ada kekuatan. Semuanya dari Allah kan. Jadi, bila dah pasang impian, dah set new goals, dah tahu cara atau jalan nak merealisasikan impian..jangan lupa paling penting, mintak padaNYA. Keep on DOA πŸ˜ŒπŸ™πŸΌ

Occay lah, sampai sini jer nak cakap. 
So, sebelum terlupa, Naa nak ucap 
ALL THE BEST TO EVERYONE for 2018 & Have a great year! 

Lots and lots of lovesss....
❤️Naa Kamaruddin❤️


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...