18 November, 2016

The Making of Togetherness Dance Video


Dari hari pertama jejak kaki dalam bisnes with Hai-O, 
there's only one official song, which is Hai-O Perjuanganku. 

Now, 2016..
Sahajidah Hai-O akan memperkenalkan one new song yang lebih rancak, catchy, and sangat sesuai untuk menari sambil exercise 😉

Among hundreds of CDMs, they picked a group of CDMs to lead the dance. After berpuluh kali practise dekat studio, sampai semput semua ada, kitorang akan menari on stage secara rasmi in front of 9000 people who will be coming for 24th Anniversary Celebration! 
Phewwh~ nervous and berpeluh jugak la kan

Naa, sebagai salah seorang yang menari, tak sabar sebenarnya nak tengok hasil video recording kami menari sebelum ni. 
Video akan ditayangkan khas pada MUT-24 ni. After that, kami akan persembahkan Hai-O dance secara live depan u'ollsss! Tengok, jangan tak tengok tauu...
*siapa yang kenal Naa, korang tahu la betapa kelam kabutnya kalau Naa menari. But kalini, Naa sahut cabaran dan atasi ketakutan umtuk menari depan orang ramai.

Sebelum kita jumpa esok, jom tengok our fun and happening moments waktu training and video shoot baru-baru ni dulu..

Ini gaya " perjuanganku.."


All of us had a great time together as a team, masing-masing dengan gaya tersendiri and semua sporting jer


Short briefing before the video shoot..




Breakfast and lunch, semuanya dekat studio jer haritu


After half day of training, shooting dekat HQ office pula. Bawah panas terik, we all menari tauu..






We jumped, we clapped and we danced!

We have put together a new song and a fun music video just for you! Be sure to join us at our 24th Anniversary Celebration to watch this music video and watch me dance on stage! 😅

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...