01 August, 2016

Anniversary Dinner at Pince & Pints

31.07.2016
marked as our 7th Wedding Anniversary! 
Alhamdulillah..thank you Allah for this marriage.


Perkahwinan tak selalunya indah, tak selalunya manis sahaja, 
but itulah yang mebuatkan kita lebih menghargai sebuah ikatan perkahwinan itu. 
Apa yang penting, perlu ada tolak ansur, hormat menghormati, dan ikatan kasih sayang ;)

Alaaa, macam lagu P.Ramlee tu.. "Sedangkan lidah, lagi tergigit, apa pula suami isteri". So, gaduh gaduh tu biasa la kan. But whatever it is, kita cuba pulihkan keadaan, jangan ada ego dengan pasangan, dan sentiasa ringankan mulut to say sorry bila buat silap.  

Oklah, itu sedikit pesanan mesra dari Naa untuk semua pasangan suami isteri ;) bukan apa, kita ni kan selalu kena remind each other. 

Tambah pula bila dah jadi pengantin tak berapa baru, kita ni kadang-kadang buat tak endah dengan pasangan kita. Sekurangnya, ingatlah and celebrate our wedding anniversary every year. Tak perlu celebrate nak grand, sampai nak kena naik limo pun, cukup dengan small celebration just to spend time with each other. Apa yang penting kita bahagia dan merasa cukup. 

So, sempena anniversary kali ni, i would like to say thank you to my cinta hati, my imam, my best friend, my best supporter for being there and for loving me. 
Im not a perfect wife, but i will always keep on trying to be better for you and for our kids InShaaAllah. 
I LOVE YOU SO MUCH BEE! 
May our marriage last forever dan sama-sama kita memburu Syurga, Amin. 

Here's some pictures taken during our Anniversary dinner at Pince & Pints, Bangsar. 
This year, kami pilih #teamlobster :) 











This was actually our first time at Pince & Pints. We both love the Chili Lobster so much. Memang kenyang sangat makan, and puas hati. Definitely will come again, but tak boleh selalu, cause im actually allergy to seafood ;P opss! But sometimes i just can't help it and nak juga makan. 

Thank you bee, eventhough you hate bangsar area sebab susah parking, tapi you berusaha juga bawak i makan ni. 
I know you can't say no to me kan? 

Thank you love and Happy Anniversary!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...