07 September, 2015

Peluang Bisnes BerMENTOR


Nak BUAT Business? 
Tapi, nak buat business apa?

How to Start? 
Tak reti la, macam mana nak buat?

Macam-macam persoalan akan mula keluar dalam diri. End up, apa pun tak jalan, dok tengok-tengok and tak habis-habis berfikir jer. 



Sebenarnya, apa yang kita kurang masa nak bermula adalah
keyakinan diri = self confidence! 

Tanpa langkah pertama, kita takkan kemana. 
If you really WANT IT, just go for it!
It is NOW or never orang kata. 

Itulah apa yang Naa buat dulu, I just believed in myself.
Kalau orang lain boleh,
kenapa aku tak boleh? 


Kalau kita sendiri tak percaya dengan kebolehan diri kita sendiri, how can we expect other people to believe in us?

We are all unique and special! Kita ada kekuatan kita sendiri. Hanya kita yang tahu dan bila dah terdesak barulah terserlah apa kekuatan kita tu. 
Now is the time to push our limits to do something great. Feel the energy, and positivity around you champions! 

Mereka semua dalam gambar bawah ni, they are my source of energy! Mereka tahu apa mereka nak, they want to achieve 5 figures Income monthly, they want free holiday to OSAKA, and most of all they want to transform their lives! 


Akhma Hanim, from a nurse dah bertukar kerjaya kepada full time entrepreneurs. Jauh di penang, tetapi sangat committed, berulang alik nak belajar dari Naa and ambil ilmu from our weekly training. Truly admire her strong will, and I know, you're going to be one of the top CDM soon! 



Next is my dear sister from TKC, Nurul Aini Sallih. Asal dari nak pakai product jer, but now dah nampak peluang business boleh dapat lebih banyak, and her main target is to buy her dream landed house! She's a teacher now, and also an entrepreneur. 



Ini pula Kak Rafezah Razali, a PHD student yang masih juga sibuk bekerja di UiTM Sg Buloh. Walaupun dah selesa dengan her life and financially stable, kak Rafi tetap juga berminat nak jadi usahawan yang berjaya. 




Ini, Effa Mohsin, yang dah berjaya kurus dengan program Geng Diet GLAM first batch! Effa masih lagi buat business secara part time, sambil bekerja dekat private sector yang sibuk buat tender, proposals dan sebagainya. 
From kurang berkeyakinan, now dah banyak perubahan positif. Now, her ultimate goal nak focus business full time and bakal keluarkan first business car tak lama lagi In Shaa Allah.




Azura Naser! Apa yang Naa nampak pada zura, semangat kental yang tak mudah putus asa. Just keep on going Zura! Siapa kata, orang sakit tak boleh buat business? Zura dah buktikan zura boleh buat! Good job! 



Mother of 2, Dhirah, baru habis berpantang. She's still working, and buat business secara part time sahaja. Bila masuk anak 2 orang, of course dah mula terasa keperluan duit makin meningkat juga. And being a mom, you always want to provide the best for your kids. So, apa paling mudah nak tambah extra income is online business, tak perlu ada masa banyak. Sesuai sangat untuk mommies yang tak banyak masa. 



Ni pula Cek Mek Kelate Nik Fizah! 
Dulu dah lama pakai produk, now datang balik cari Naa, untuk start business. Dorongan fizah untuk buat business adalah untuk anak-anaknya yang sedang membesar. Fizah ni, awal-awal dah bagitahu, target utama, nak capai income besar dan stabil, nak beli kereta baru lebih selesa, dan nak jadi usahawan sepenuh masa. Dia tak sanggup nak kerja sampai pencen dimaki hamun tempat kerjanya. Fizah ni, terpaksa layan pesakit pesakit di klinik kesihatan setiap hari, dan kita pun tahu kan, some people memang tak hormati staff yang bekerja di klinik. Semua pun nak marah jer tahu kan. So, let's work on your targets! 



Ini, Eida Mustafa. Bonda yang sangat penyayang, dan kuat semangatnya. Jatuh bangun eida sebelum ni, Naa sendiri pun tengok. And Naa betul-berul repect dengan semangat untuk Eida kembali ke business ni, untuk sambung perjuangan yang tak selesai sebelum ni. And now, she's more than ready to rock the stage, aim nak ambil 3 awards sekaligus Diamond Night 2016, and naik CDM 2016! Tak lama lagi akan keluarkan 1st business car, warna merah idaman! Hehe, tak sabar nak tumpang naik. 





So, are you ready to start your business and
become my next Business Proteges now? 


**The first 8 New Proteges will receive special gift from me, and I will provide all business tools and start up kit. Just be prepared to Earn your 5 figures Income monthly and transform your life as successful entrepreneurs.


CALL ME NOW and book your appointment! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...