13 December, 2014

A GIFT That Lasts Forever ?


FAMILY!

Siapa setuju?
Tak kisah kecil atau besar sebuah keluarga, they are the ones who will be there for you through thick and thin.
They are your Best Supporters, walaupun mungkin kadang-kadang tak sefahaman kan. But, "air dicincang tak akan putus". Itulah ikatan yang terjalin, and the best GIFT from Allah sebagai pinjaman untuk kita.

THANK YOU ALLAH 
for lending them to me..



Feeling a bit emotional today...
Dah agak lama tak update my blog juga, dah lama tak share gambar-gambar family.
Now, i'm not feeling well due to asthma. So, seperti biasa bila tak sihat, mesti ingat mak sendiri kan.
Why? Because I will always be Umi's little girl ;)
Bila bagitahu jer umi, I'm not well..terus umi yang paling risau and macam-macam dia pesan dekat menantunya suruh bawak pergi hospital. Well, hubby as always..lelaki sangat relax jer. If nothing serious, balik-balik suruh makan ubat jer. So romantic Mr Ashraf ya? ;P

Now, kita tengok balik gambar from August 2014 album..
Actually, masa Raya lepas..we celebrated our 5th wedding anniversary and my 30th birthday.

Nothing much boleh celebrate bila dekat rumah kelantan, but all I need was there..
my FAMILY at home sweet home :)





The cake! At first taknak beli pun, tapi mr ashraf belikan jugak. So, thank you bee!

Bila dengan anak-anak..inilah aksi-aksi yang selalu terjadi rasanya. 
For anak dah besar, dia sibuk nak blow the candles, sibuk nak potong cake.For babies pulak, mesti dah melalak, menangis takmau ambil gambar dah..hehe.



OH MY DANISH YUSUF!
why so sad baby? masa ni, he was 7 months old and NOW dah almost 1 year. Rambut dah makin banyak, gigi dah 6 batang and he can Walk and run!

4 of us..
Ramai cakap, Abang Danial muka daddy and Adik Danish muka mommy.




Ini saki baki gambar raya..
tema baju mommy, RTW jubah BellaAmmara sahaja. 
Breastfeeding and wudhu' friendly, so paling mudah ;P






Masa ambil gambar ni, abang Danial dah takmau cooperate. sibuk main jer bila dekat rumah umitok. 
So, only mommy and adik Danish jer la layan daddy's camera..






This one, gambar with my Abah and younger brother, Amir..



Last one, my big family at Ampang!
Mama, Along's family and Makteh :)






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...