06 January, 2014

Beautiful Circles *TOP Achievers

2014 is now HERE!

Are we happy with 2013? 
Are we satisfied enough?
Is there any new achievements that we can be proud of?

Or…

"Tak apalah, I can start fresh this year with renewing my NEW YEAR RESOLUTIONS" …again and again??
;)


As for me,
ALHAMDULILLAH..banyak yang boleh dikongsikan dari 2013. Pahit Manis, SUKA Duka, semua pun ada. InshaAllah, I will recap all the memories one by one later..maybe sepanjang confinement nanti. So STAY TUNE readers!

Let me begin with this very 1st Post for 2014 with my latest GROUP ACHIEVEMENT sebagai penutup tirai 2013 yang cukup bermakna. The greatest memory for all of us, from Beautiful Circles at GLAM.


With all TOP Achievers from Beautiful Circles..
BIG CONGRATULATIONS partners!


This is part of celebration that we have at Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) almost every month to reward our Top GLAMPRENEURS.

Syukur sangat, from October and November..
all top achievers dilahirkan dari our team sahaja.
WELL DONE BEAUTIFUL CIRCLES!
Let's keep up the good work and achieve more.

3 partners recieved their 100G Awards..

DSM Mahani


 DSM Zuliyati

DSM Shara


2 partners achieved RM720,000 Sales, 
our new Double Diamond Managers!

 DDM Aienn

DDM Azizul


Another great SURPRISE that night was a special reward from our GLAM Founder, CDM Hanis Haizi..Dari mula lagi, bila tengok all the rewards atas meja..tiba-tiba ada satu TOD's paperbag! Semua dah mula berteka teki, this special reward untuk apa dan siapa?

At the end of the ceremony, 
CDM Hanis memberi sepatah dua kata and she announced the winner of special reward that night!
" Tahniah kepada CDM Naa Kamaruddin kerana berjaya menghasilkan Sales Volume secara berkumpulan hampir RM1 Million!"


SHOCKED?!
Yes, I was shocked, excited and to be honest tak menjangkakan reward ini. I was the lucky one who received the NEW TOD's Handbag :)

Bila CDM Hanis mula menceritakan balik latar belakang penerima special award, hati memang dah berdegup kencang. Rasa kisah tu macam so familiar.
Bermula business dari 2011, dengan meredah ambil stock pertama Premium Beautiful corsets di Stockist yang sangat asing tanpa mengharapkan bantuan pemimpin masa itu.
Mula datang ke kelas pun seorang diri, dan bagaikan melukut di tepi gantang..penuh harapan untuk dapat bimbingan dari CDM Hanis, walaupun bukan directly under her.
Nasib baik, CDM Hanis and CDM Razali nampak kesungguhan Naa dari awal untuk betul-betul buat business ini sampai jadi. Tanpa berkira masa dan tenaga, both GLAM Founders banyak membimbing Naa dari awal hingga sekarang.

THANK YOU SO MUCH mentors! 
Thank you Hanis for the surprise too :)


Tak lupa juga , thank you hubby Ashraf Naserudin for giving me the support all the way walaupun kadang-kadang pemberi cabaran juga. But, you made me a better person and InshaAllah a better leader for my team.


SPECIAL THANKS to all top leaders, partners from BEAUTIFUL CIRCLES!
This reward represents our group achievement, kejayaan kita sebagai satu kumpulan sebenarnya. Without each one of you, there's nothing we can achieve.
"It's all about TEAMWORK"


After our O-group session with my team, 
another small giving award ceremony was held again. Ada extra rewards lagi dari direct CDMs, and direct leaders masing-masing.
Beruntung betul kan, macam-macam dapat bila achieve something in business, selain bonus yang dah semestinya berganda daripada biasa ;)


Tengok pasangan suami isteri ni pun bagi extra reward juga lagi. CDM Syida was giving special reward for her new DDM.

Longchamp handbag as extra reward for my NEW DDM 
  
Extra reward juga lagi from Syida for her protege, Mahani.

Shara, our partner from Utara juga dapat macam-macam reward dari Syida and her direct leader, Najiha
Tak sia-sia minta keluar awal dari office from boss semata-mata nak datang ke GLAM, TTDI malam tu ;)


Tahniah juga Kak Li, extra reward from me..the DKNY watch and Longchamp handbag.
She also qualified her first FOC trip to Gold Coast!
Well done to her sister, DDM Aienn berjaya menarik kakak sendiri untuk sama-sama berjuang dalam business dan berjaya bersama.



CONGRATULATIONS to all BEAUTIFUL CIRCLES partners!





Sama-sama kita usaha, sama-sama kita bersatu hati, sama-sama kita berjaya, sama-sama kita raikan!
" TOGETHER AS ONE TEAM "

Habis group photo, semua bangun dan bersurai..
cuba tengok mak buyung berusaha bangun dari kerusi kat bawah ni… ;P


Thank you again Hanis..
Rezeki dapat new handbag tanpa disangka.


Walaupun kami berdua tengah sarat mengandung, both of us tetap bersemangat meneruskan business seperti biasa.
Bak kata CDM Hanis sendiri, pregnancy bukan satu alasan untuk kita cuti panjang dan bermalas-malasan. 



Alhamdulillah, 
penutup 2013 yang cukup-cukup manis dan bermakna.
Looking forward for more new achievements in 2014 InshaALLAH, amin!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...