13 June, 2012

Crown Diamond Manager Naa Kamaruddin ;)



ALHAMDULILLAH...
 after 1 year joining the Premium Beautiful business,
I am now officially a Crown Diamond Manager!
(the highest manager level in this business)
;)

It is everyone's dream to become a CDM
when they first started this business.
Besides earning 5 figures monthly income,
driving luxury car,
and traveling around the globe for FREE..
we also have the OPPORTUNITY 
to help and guide others to achieve the same!

*This is why I am totally in love with the beauty of this business..


Last Saturday, 
we had a celebration to welcome a new CDM 
at our business center, B32..
which is ME! ;)

Felt so happy and honored to be the latest addition 
of Crown Diamond Manager under the great 
'online business guru'..
CDM HANIS HAIZI & CDM RAZALI ZAIN.


Thank you so much to all mentors
and special thanks to all beloved business partners from
'Beautiful Circles' who came to celebrate together.



This is me, delivering my very 1st speech as CDM..surrounded by beautiful partners!




Special cake from Madam and CDM Chan! 
thank you so much..yummyy!~




Me..receiving my official handbag from CDM Siti Rohana,
our No.1 mentor, idol at B32 and the multimillionaire!
"terima kasih kak ana"




To hanis, thank you soooooooo......... MUCH!
you're definitely one in a million,
the one who inspired me, guided me right from the start,
and always believe in me!
;)




Congratulations to my 1st DDM, Mursyida
You really deserve it!
InsyaAllah, we're going to achieve more together~
and Thank You for being part of us ;)







Thank you hubby, Ashraf Naserudin for EVERYTHING!
I won't be here today, without you.
I LOVE YOU SO MUCH bee..



I WON'T BE HERE TOO without my wonderful team,
my BEAUTIFUL CIRCLES!
Love you darlings~




Jom makan cake..ambik aura nak naik CDM cepat2!!~ 
;)






Me+Hubby with our 2 mentors!
May our friendship remains..sahabat for life, InsyaAllah..
;)




We really had a great celebration,
thank you so much for the warm wishes everyone,
and thank you so much for the flowers+chocolates+gifts!



SYUKUR..
THANKFUL..
ALHAMDULILLAH!

This is actually not a final destination,
but this is just 'THE BEGINNING' for more success to come.


Be part of beautiful journey with us now,
012-2844960.


"Opportunity does not knock, but it presents itself when you beat down the door"


10 comments:

  1. me baru pas baca semua entry u naa...dari my 1st entry sampai la now...xde koje;))
    neway congrats naa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Jaja. Go go London!! Go go Paris!! :)

      Delete
  2. salam na..tahniah...dah jd cdm..sedihnyee xdpt pluang mcm na..camne naa buat..mcm cepat je naik pgkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam,

      Thank you sebab baca blog Naa. Jangan sedih2, selagi kita masih boleh berusaha.. kenalah berusaha sampai dapat capai impian dan matlamat kita dalam business ni.

      Naa sampai ketahap ni pun bukan dengan cara mudah. banyak dugaan yang dah Naa dan hubby hadapi sebelum berjaya ke pangkat CDM. Tapi Naa tak pernah berhenti dari buat, sentiasa consistent dengan kelas, dengan rakan kongsi dan paling penting ikut every steps yang mentor Naa (Hanis Haizi) tunjukkan.

      You jugak boleh berjaya macam semua orang. Just usaha.. usaha... usaha lagi dan banyak2 kan bersabar dan berdoa :)

      Delete
  3. alhamdulillah. Tahniah CDM Naa Kamaruddin. Bangga sgt di atas kejayaan Naa! rasa dah xsabar2 nak capai stp apa yg dah Naa capai dan genggami! doakn ain berjaya seperti Naa juga! ameen ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ain. Semua ni pon berkat tunjuk ajar Hanis haizi yang mencanai sampai jadi macam ni, berkat usaha semua rakan kongsi Naa yang jauh dan dekat (termasuk Ain jugak).

      Just ikut saja mentor kita dalam business ni dalam semua tindakan, sikap, cara kerja dan hargai mereka. Jie adalah salah seorg 'mutiara' dalam group Naa. Jadi, jangan risau and teruskan berusaha untuk ubah kehidupan kita kepada yang lebih baik.

      ikut tindakan dan sikap orang yang berjaya, insyaAllah pasti kita jugak akan dapat capai kejayaan yang sama :)

      Delete
  4. thank you dear for doing this! semoga semua ni akan jadikan kita orang yang bersyukur :)

    sincerely,
    mohd ashraf mohd naserudin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you my mr. butler a.k.a mr. driver :P

      Delete
  5. Takkan bonia je kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Anonymous,takkan takde nama kot? :P

      It's just a reward i received from the stockist owner. So, siapa kita nak question pemberian hadiah orang kan? That is so 'not nice' of you anonymous.

      Kalau kita ambil contoh tokoh2 yang berjaya, mereka tak pernah menilai barang pemberian orang kepadanya. Appreciate what you have, sebelum rezeki ditarik semua balik.

      Thanks for dropping by and read my post!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...