12 December, 2011

Year End Shopping Spree!!!~


weeeee~ everyone LOVEEEEEESSSSSSS to SHOP!!! 
especially during year end la kan..
since ade year end promo and ade yang dapat bonus akhir tahun jugak.

My latest bonus/income dapat last Friday, mase tuh 
tengah sebok dengan appointments kat melaka.
Balik jer from melaka, terus shopping 
with Mr Ashraf Naserudin at Pavilion..


My hubby dah lama berangan and aiming for 
new camera..so, nak puaskan hati dia..
Naa sponsor la half untuk beli his new obsession!

At Pavilion.. akhirnya, dapat jugak beli camera yang diidamkan (for now ;P )

Nikon D5100 !

The whole SET..melayang lah RM3k++ (sebab mengada nak upgrade lense,etc)


(Sila brush up your skills before kita ke Holland,belgium in April cay dear..gambar mesti TERBAIK..hheehe)



Kebetulan ada Seminar under Hanis Haizi's Group on Saturday..so, I need to find new black suits with red blouse!
Another reason for me to shop too.. ;P

 Then, Sunday morning..bangun pagi buta lagi, 
siap2 nak hantar my mom balik Kelantan.
Right after that..terus shoot ke IKEA plak.

Before pusing2, singgah for breakfast at McD, the Curve.
Perut kenyang..baru boleh nak teruskan mission ;)
 Actually, dah lama sgt2..nak belikan Danial new table+chair
(hoping that he won't disturb his mommy after this)



Fully assembled at our home sweet home~ for my baby boy!


Dari asal nak beli itu jer..of course la, tambah sikit2 barang lain....

Daddy nak ajar danial makan sayur..so, die belikan carrot as bantal peluk baru ;P

Another new 4-piece bedlinen set for Danial's cot..

New storage box for Me!! Nak taruk all the business tools  yg bersepah inside the car
 
 Ini jer lah hasil tangkapan stakat ni..tak banyak pon,
mood dah terkacau sebab Danial poopooo againnnnnn and bocor kat atas stroller...
ARGGHHHHHH, this is the 2nd/3rd time jadi dekat IKEA.
Sabar jer laa.....~

Hmm..bila difikirkan balik, 
last year..I was jobless = zero income!
Harapkan income hubby jer..so, stakat bonus 2 months..
habis bayar hutang n pergi holiday pon kat bukit tinggi jer.
sgt2 la bosann..n tak dapat beli apa2 pon 
:(


ALHAMDULILLAH...
This year, totally berubah..rezeki lebih murah.
Syukur sgt2 diberi peluang yang lebih,
;) 

4 comments:

  1. Alhamdulillah dipertemukan dengan Premium Beautiful Business... Yes, we're on the right track kan momy naa....

    ReplyDelete
  2. bape bonus utk bulan ni plak? teruja nk tau..hehe

    ReplyDelete
  3. bape bonus kali ni plak? teruja nk tau..hehe

    ReplyDelete
  4. Anonymous, Thanks for the comment ;)

    Alhamdulillah..rezeki lebih masih ada. Berapa income i dapat tak penting..tapi, berapa u nak dapat melalui business ni :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...