25 September, 2011

New Comers with full of spirit, determination and courage!

First of all, Congrats to Marlinda Ramlee
..also a newcomer, tapi dgn semangat and bulat hati dengan leader..aura cepat jer sampai dekat Ashikin Arni plak. 

We didn't know each other before..semua pon bermula dari facebook!
Mula dari Mar yang hanya nak beli lactolite sebagai alasan nak jumpa i..padahal mmg nak tau pasal business la..hehe ;P

Then, shikin plak asik tengok FB status Mar..talking about PB, PB, PB!
Apa PB tu? Premium Beautiful corset laaa...selling like hotcakes now ni..tak payah promote lebih2..orang dah tau kehebatan product ;)

So, here goes the pictures of them on Shikin's first day..

After registration, shikin cukop2 bertuah..dapat terus personal touch dgn sifu no.1..CDM Chan! Dapat plak try pakai DKNY watches for RM100,000 sales achievers ;)

Kebetulan pulak our B32 leader ade lagi dekat stockist, CDM KakAna! Sempat ambik gambar dengan Multimillionaire ni!~

TT with our mentor, CDM Hanis Haizi !


Another Group Picture!!

Last but not least..with our newcomer, Ashikin Arni! 

Shikin ni, still single but not available yer..insyaAllah bakal naik pelamin January 2012.
Asal dari Sarawak tapi boleh ckp kelantan jugak (ikot tunangnya..oghe Kelate).





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...