27 August, 2011

Ho Ho Ho Holland~ eh, silap..Balik Kampung dulu ;P


Hehe, the title says it all~ Hati nak beraya and nak kejar Holland silih berganti, so, apa pon kita tempuh raya dulu cay. 

But, as usual..sambil menyelam minom air... since jadi Premium Beautiful agent ni, nih la baru ade mase nak balik kelantan. I've been soooo busy with appointments here n there..and of course the HOngKONG trip yang sgt BESTTTT!

Alang2 my turn nak balik raya kelantan tahun ni, dah bersusun business appointments with potential buyers and potential business partners. So far, dah ade sorang wakil from kelantan..Cik Juju and another one from K.terengganu..Erlina.
Nak ikotkan ade 5 orang business partners yg beraya kat Kelantan tahun ni..semua pon asal sana.
So, boleh jumpa for moreh session b4 raya ni and personal touch session! ;)

Kita jumpa nanti cay!! first time nak kena buat personal touch session dlm dialek Kelate nih! haha..mesti hubby gelak ;P
Takpe, biasakan diri sebab nak besarkan lagi kumpulan belah pantai timur..insyaAllah.
So, to all Kelantanese..or anyone yang beraya kat Kelate tahun ni, nak tau pasal product..nak tgk sample..nak try..
OR
nak tau mcm mana nak mulakan business
as Premium Beautiful Agent..under Hanis Haizi's group..

*here's my contact no: 012-2844960.

I'll be around Kelantan from Sunday-Friday~
This might be your chance to change your life 360 degrees.
(Peluang kita sama2 untuk ubah hidup keluarga masing2)
with
extra monthly income, carfund, and FREE holiday(3x a year)!
Last but not least...

Happy Eid Mubarak & Maaf Zahir Batin
to EVERYONE..especially to my beloved blog readers!

"Sejuta keampunan dipohon atas silap dan salah" 
 Iklas dari: Naa Kamaruddin, Ashraf Naserudin, Danial Ar-Rayyan ;)





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...